Emekli olacak Ziraat Bankası çalışanlarına Göl’de yemek

Emekli olacak Ziraat Bankası çalışanlarına Göl’de yemek
Çarşamba Ziraat Bankası’nda yıllarca görev yapmış ve önümüzdeki yılbaşı itibarı ile emekliye ayrılacak olan Ziraat Bankası personelleri için Göl Restoranda yemek düzenledi

 

Çarşamba Ziraat Bankasında yıllarca farklı alanlarda ve bölgelerde görev yaptıktan sonra en son Çarşamba Ziraat Bankası Şubesinde yönetmen ve yönetmen yardımcısı olarak görev yapan; Yönetmen Yılmaz Çetin, Yönetmen Yardımcısı Fatih Parladı ve yine Yönetmen Yardımcısı Ekrem Acar emekliye ayrılıyor.

Emekliye ayrılan personeller için Göl Restoranda yemek düzenleyen Ziraat Bankası Şube Personelleri emekliye ayrılacak olan personelleri ile bir araya geldiler. 30 yılı aşkın sürelerdir bankada çalışan personelin banka için büyük bir değer olduğu dile getirilen yemekte duygusal anlar yaşandı anılar tazelendi. Yaptıkları görev süresince herkes tarafından sevilen emekliye ayrılan personellere Banka Müdürü Cahide Esen plaket vererek verdikleri emekleri ve çalışmaları nedeni ile teşekkür ederek bundan sonra ki hayatlarında sağlık ve mutluluk içinde yaşamalarını diledi.

Haber-Foto: Serkan Karahan

emekli-olacak-ziraat-bankasi-calisanlarina-gol-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber