Elektriğe zam var mı?

Elektriğe zam var mı?
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan (EPDK) yapılan açıklamada elektrik tarifelerinde herhangi bir değişiklik yapılmadığı bildirildi.

 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan (EPDK) yapılan açıklamada elektrik tarifelerinde herhangi bir değişiklik yapılmadığı bildirildi. EPDK'nın açıklamasında, "Kurumumuz tarafından onaylanan ve 1 Nisan'dan itibaren geçerli olacak nihai elektrik tarifelerinde herhangi bir değişiklik olmayıp herhangi bir abone grubundaki tüketiciler için zam yoktur" denildi.


Bakan Yıldız'dan açıklama

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Meclis’te gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Doğalgaz ve elektriği Nisan ayı içinde vatandaşların farklı bir fiyattan almasının söz konusu olmadığını belirterek, “Biz maliyetlerimizi inceledik, şu anda fiyat artışını gerektirecek herhangi bir husus söz konusu değildir. Bir kısım basın yayın organlarında vatandaşımıza yansıyan bir değişiklik olduğunu duydum. Bunun aslı yoktur. Vatandaşımıza, ticarethanelerimize, sanayicilerimize yansıyan herhangi bir fiyat artışı söz konusu değildir” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel