İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ELAZIĞ MAÇININ ARDINDAN

ELAZIĞ MAÇININ ARDINDAN

                Çarşambasporumuzu bunca yıldır takip ederim bu kadar şansızlıkları peşinde sürükleyen bir sezon yaşamadık diye düşünüyorum

               Elazığ maçına gelene kadar sezon başı itibarı ile Kemal Sabri Bayraktar,Abdülsamet gibi çok kaliteli oyuncumuzun oynayacağı fikri ile başladık sezona fakat olmadı.ligin belki de en iyi santraforunu transfer ettik Muhammed bizde idi ama ortada hiçbir şey olamayan bir hava topunda dirseğinden ciddi sakatlandı.

              Kaptanımız Oğuzhan kırık parmakla 4-5 hafta oynadı oda geçen hafta iflas etti.Emre fırtına ,Fırat aras sarı kart cezalarından ötürü cezalıydılar çıkamadılar Elazığ maçına.Sefa bir önceki Bayrampaşa maçında sakatlık dolayısıyla oyundan çıkmıştı.Mustafa pınarda kırmızı kartla bu gidişe destek verdi yoktu Elazığ maçında sahada.

            Bu maç eksenli Sefa omzundan sakatlandı oyundan çıktı defans belkemiksiz kaldı.Mete ise üzerine binen sorumluluğun ağırlığı sebebi ile kırmızı kartla atıldı oyundan.

           Tüm bu olanların üstüne üstlük maçın hakeminin maçı son bölümlerinde yaptığı bariz hatalar tüm eksikliğimize rağmen maçı kazanmamıza engel oldu.

          Başkanımız Özkan Yıldırım  en az 3 pozisyonda maçın gözlemcisine protokol tribününde adaplı bir şekilde isyan etti.Nihayetinde ilk penaltıdan      daha net penaltımızı vermeyince hakeme isyan doruk noktasına çıktı maçta.

       Hele  birde maç içinde rakip takımın hoca ve yedekleri nerde ise 4 hakemle birlikte maç yönettiler ve hakem buna hiç müdahale etmedi.

      Maç öncesi yazdığım yazıda galibiyet dışında hiçbir sonucun bizim için başarı olmayacağını yazdım fakat maç içinde  bu kadar olumsuzluğu biriktirince beraberlik hiç yoktan iyi dedirtti.

      Takımımızın tam kadro bu maçta olduğunda rahat galibiyet alacağımız maçlardan biri idi.Oynayan oyuncularımız ellerinden gelenin en iyisini yaptılar pozisyonda ürettiler.penaltı kaçırdılar  fakat olmadı.

      Seyircilerimizden bir kısmının hocamızla diyal

oğuda hoş değildi,zor şartlar altında sahaya 11 çıkarıyoruz zaten birde enerjimizi bu şekilde harcamamalıyız.

      Yönetim takıma sahip çık söylemi de uygun bir söylem değil bana göre,yaklaşık takımın 8 oyuncusu bir sebepten yok sahada, mevcut olanlar bu elimizde ve çocuklar en özverili bir şekilde oynuyorlar bunu da görüyoruz.Yönetim ne yapabilir çıkıp kendimi oynayacak .

     İlk yarı bitimine ve Transfere kadar bu kadro ile gideceğiz yönetim duruma göre değerlendirip gereğini yapacaktır o zaman.

    Şimdi ise elimizde sakat olanı iyileştirmek,moral motivasyonu üst düzeye çıkarmak ve seyirci olarakta takıma destek vermek durumundayız.

     Yoksa 20 Tl veripte maça gelmeyen bir 150.000 kişilik şehir var ama kenarda köşede konuşması zevkli oluyor.

    Bekara karı boşamak kolay diye veciz bir söz vardır burası kurtlar arenası burada düşeni hemen yerler….

  Çarşambasporu sevenlerin bu takıma elinden geldiğince destek olması gerekir.

   Maddesi olan madde ile manası olan mana ile destek olmalı.Başka Çarşambaspor yok ve bu takım ne olursa olsun 3.ligde kalmalı.

  Enerjimizi kendi içimizde tüketmeyelim,Maçla ilgili değerlendirmeleri yapacaktık konu nerelere geldi.Ufuk hocam ve oyuncularımıza güveniyoruz  samimi mücadele ettiler oyuncularımız ve elerinden geleni yaptılar,devam etsinler başaracaklar.

   Lütfen kırmızı ve sarı kartlar konusunda daha dikkatli olalım Mete,Mustafa sizler bize lazımsınız.İskenderun maçından kart ve sakatlıkla dönmeyelim.

     Önümüzde daha çok maç var,daha kontrollü olalım diyorum..

     Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum ..

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi