El Emeği Göz Nuru, 3 Puan

El Emeği Göz Nuru, 3 Puan
Samsunspor dün akşam sahasında Manisaspor’u 2 – 1 mağlup ederken, taraftarlarının yaptığı koreografi ile de maça damgasını vurdu.

 

Ptt 1. Lig’in 28. haftasında rakiplerinin kazandığı haftada evinde Manisaspor’u ağırlayan Samsunspor, kritik mücadeleyi Abdulkadir ve Roberts’in golleriyle 2 – 1 kazanıp puan cetvelinde güvenli bir sıraya yükselirken taraftarlarının yaptığı koreografi ile de bir kez daha Türkiye’ye ne kadar büyük futbol kulübü olduğunu gösterdi.

26. haftadaki Adanaspor mücadelesinde yapılmak istenen ancak seyircisiz oynama cezasının maçtan iki gün önce kaldırılması sebebiyle yeterli sayıda bilet satışı yapılmadığından bu haftaya ertelenen koreografi için Samsunsporlu taraftarlar yaklaşık 10 gün çalıştılar.

SÜPER LİG ÖZLEMİ

Samsunsporlu taraftarlar koltuklardaki kartonları akşam mesai saatlerinden sonra toplanarak birlikte katlarken,  80 * 6 metre ölçülerinde pankartta Samsunspor’un Süper Lig özlemini dile getiren “Yıkar mı Sandın Beni Bu Yalancı Ayrılık” yazısıyla takımlarına destek oldular.

KUZEYİN KRALI SAMSUNSPOR

Maraton tribününde bu görüntüler oluşturulurken, kale arkasında da hareketli anlar yaşandı. Şehir tarafı kale arkasındaki taraftarlar da önceden hazırladıkları kartonları İstiklal Marşı sırasında kaldırırlarken aynı anda “King Of The North” yazılı şövalye figürlü pankartı da 90 dakika boyunca tribünde asılı tutarak takımlarına destek oldular.

Geçtiğimiz sezon da Samsunspor ligde kötü günler geçirirken birbirinden anlamlı ve güzel koreografi şovlarıyla takımlarına destek olup tüm Türkiye’de yankı uyandıran Samsunspor taraftarı, bu hafta takımları ligin 16. sırasında bulunmasına rağmen yine üstlerine düşen görevi yerine getirdi. Maçtan sonra sahada mücadele veren Samsunsporlu futbolcular koreografiye olan hayranlıklarını Twitter hesaplarından dile getirirken, aldıkları 3 puanı da taraftarlarına armağan ederek teşekkür ettiler.

 

 

 

Kaynak:haberexen

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor