Eğlence mekanındaki kavgayı ayırmak isterken dayak yediler

Eğlence mekanındaki kavgayı ayırmak isterken dayak yediler
Beyoğlu’nda bir eğlence mekanında kavga eden Rus turistleri ayırmak isteyen ve aralarında genç kızların da bulunduğu 4 kişi, güvenlik görevlilerinden dayak yedi.

 Kız arkadaşını güvenlik görevlilerinin elinden kurtarmak isteyen gençlerden biri ise müşteri tarafından bıçakla yaralandı.

Olay, sabah saat 06.00 sıralarında Beyoğlu’nda bulunan bir eğlence mekanında meydana geldi. İddiaya göre, eğlence kulübüne giden 4 genç, mekanda kavga eden Rus turistleri ayırmak istedi. Yaşanan arbedeye müdahale eden mekanın güvenlik görevlileri, gençlerin kız arkadaşlarını darp etmeye başladı. Olayın büyümesi üzerine kavgaya kulüpte bulunan diğer müşteriler de dahil oldu. Müşterilerden bir tanesi kız arkadaşını kurtarmak isteyen genci bıçakla yaraladı. Kız arkadaşlarının da dayak yediği mekandan apar topar çıkan gençler, Taksim Meydanı’nda polis ekiplerine yaşananları anlattı. Gençleri sakinleştiren polis ekipleri yaralı genç için ambulans çağırdı. Kıyafetleri yırtılan gençlerin elleri ve yüzlerinin kan içinde olduğu görüldü. Ağlayan kız arkadaşını sakinleştirmeye çalışan genç, zor anlar yaşadı.

Yaşanan olayı anlatan gençlerden biri, “Biz kulüpten çıkarken iki kız kavga ediyordu. Kulüp çalışanları da kızları ayırmaya çalışıyordu. Kız arkadaşım da lavabodan çıktığı anda kulüp çalışanları kız arkadaşıma saldırdı. Ben ne olduğunu anlamadan orada 4 tane bıçaklı genç direk arkadaşımızı araya aldılar, bıçakladılar” dedi.
Eğlence mekanında bıçakla yaralanan Mehmet A. ise, “İki tane Rus turist kavga ediyordu. Biz ayırmaya çalıştık. Eğlence mekanının güvenliği geldi bizi darp etti. Böyle bir şey var mı? Ayırmaya çalıştığımı belirttiğim halde üzerime geldiler” ifadelerini kullandı.

Darp edilen gençler olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürüldü.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir