"Eğitime desteğimiz sürecek"

Eğitime desteğimiz sürecek
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, bugüne kadar İlkadım’da eğitim yuvalarına katkı sağlamaya çalıştıklarını, geleceğin yetişkinleri olacak öğrencilere her zaman destek vereceklerini söyledi

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Başkan Yardımcısı Burhan Taş, İşletme İştirakler Müdürü Yaşar Kutbay, Bilgi Evi Sorumlusu Yusuf Muratoğlu, Muzaffer Barış Yurt İlköğretim Okulu’nda düzenlenen dayanışma kahvaltısında okul aile birliği yönetimi ve okul idarecileri ile bir araya geldi. Muzaffer Barış Yurt İlköğretim Okulu’nda öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Demirtaş, "Böyle güzel ortamda bu kahvaltı programını düzenleyen okul aile birliği başkanına, yönetim kurulu üyelerine ve okulumuzda eğitimin daha verimli hale gelmesi adına büyük bir mücadele örneği gösteren değerli okul müdiremiz Selma Şehiraliye teşekkür ediyorum” dedi.
 Başkan Demirtaş, İlkadım’da belediye imkanları doğrultusunda eğitime gereken önemi vermeye çalıştıkların belirterek, "İlçemizde geleceğin yetişkinleri olacak olan öğrencilerimiz, girecekleri tüm sınavlarda başarılı, donanımlı ve özgüvenli olsunlar istiyoruz. Gelecekte memleketimizi yönetecek kadroların içinde bu gençlerimizde yer alması en büyük arzumuzdur. İnşallah bunu birlikte katkı vererek sağlayacağız" diye konuştu.
 Okul Müdürü Selma Şehirali ise, "Birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin sergilendiği kahvaltıyı tekrarlamak istiyoruz. Bu anlamda bundan sonraki süreçte de belediyemizden ve başkanımızdan okulumuz adına beklentilerimiz olacaktır. İnanıyoruz ki bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman Başkanımızın ifade ettiği gibi önceliği eğitime destek olacaktır. Bugüne kadar okulumuzun her türlü sıkıntılarının aşılması konusunda bizlere ve eğitime destek olan İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a okul aile birliği yönetim kurulu arkadaşlarım ve velilerimiz adına kendisine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

                                                                           kaynak:ekipgazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz