Eğitim Uygulama okulu 2013-2014 eğitim yılında hizmete başlıyor

Eğitim Uygulama okulu 2013-2014 eğitim yılında hizmete başlıyor
Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş Okullarda başlatılan Serbest kıyafet ve Mehmet Akif Ersoy okulunda eğitime başlayacak olan Eğitim Uygulama Okulu ile ilgili açıklamalarda bulundu

 

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN

Aktaş yaptığı açıklamalarda “Serbest kıyafet ile ilgili okul yönetimi ile sık sık görüşüyoruz okul yönetimleri serbest kıyafet yasasından şikâyetçi, konu ile alakalı gözlemlerimiz devam ediyor yeni Milli Eğitim Bakanının bu konuyla ilgili yeni bir çalışma başlatılması gündemde, okul aile birlikleri ile görüşüp durumu rapor edeceğiz bu konuda gerekli çalışmalar devam edecek “dedi.

‘2013-14 Eğitim yılında Eğitim Uygulama Okulu hizmette’

Mehmet Akif Ersoy okulunda eğitime başlaması beklenen Eğitim Uygulama Okulu ile alakalı açıklamalarda da bulunan Aktaş, “Eğitim Uygulama Okulu için kurucu müdür ataması yapıldı birkaç gün içinde görevine başlayacak. Çarşamba Ticaret Meslek Lisesi’nde Özel idarenin yaptığı incelemede depreme karşı güçlendirme çalışması yapılması kararı verilmesi ile Çarşamba Ticaret Meslek Lisesi de Mehmet Akif Ersoy Okulu’nun bulunduğu binaya alındı. Eğitim Uygulama Okulu için binanın bütün gereksinimlerini karşılayacağız. Temenni ediyoruz ki 2013-2014 eğitim öğretim yılında Eğitim Uygulama Okulu’nun hizmete girmesini hedefliyoruz “dedi.

Bu konuda velilerden 2012-2013 eğitim öğretim yarıyılının ikinci döneminde eğitime başlanması yönünde talepler aldıklarını dile getiren Aktaş, okulun tam donanımlı hizmete girmesi için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber