Eğitim-Bir-Sen’den Başkanlık Sistemi Konferansı

Eğitim-Bir-Sen’den Başkanlık Sistemi Konferansı
AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, “Ey genel müdür, Kenan Paşa’ya mı özeniyorsun, PKK’ya mı özeniyorsun? Kenan Paşa’ya özeniyorsan eğer, yanlış yoldasın. Darbe dönemi bitmiştir" dedi

Samsun’un Çarşamba ilçesinde Eğitim-Bir-Sen Şubesi tarafından “2023 Yolunda Yeni Anayasa, Başkanlık Sistemi ve Büyük Türkiye” konulu konferans düzenlendi. Çarşamba Ticaret Borsası'nda düzenlenilen programa AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, okul müdürleri ve sendika üyeleri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Eğitim-Bir-Sen Çarşamba Şube Başkanı Osman Şafak, konferansa katılanlara teşekkür etti.

egitim22.20160516115649.jpg

Milletvekili Gündoğdu yaptığı konuşmasında, laikliğin AK Parti iktidarında istismar edilemeyeceğinin vurgusunu yaptı. Milletvekili Gündoğdu, “Başkanlık sisteminden korkanlar, rahatsız olanlar, ya kanla irtibatlandırıyorlar ya da siz feodaliteyi mi getireceksiniz diyerek sanki başkanlık sistemi ile feodalizm iç içeymiş gibi bir cehalet içerisindeler. Biz ideal olarak başkanlık sistemini, bu ülkeyi yeniden büyük Türkiye yapacağını, ileri demokrasi yolculuğunu tamamlayacağını, vesayetin yeniden dirilme şansı bulamayacağını, demokrasinin kökleşeceğini biliyoruz. İddiamızda bu doğrultuda” diye konuştu.

“SİZİNKİLER LEŞ OLUYOR, BİZİMKİLER ŞEHİT OLUYOR”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Gündoğdu, “Ey genel müdür, Kenan Paşa’ya mı özeniyorsun, PKK’ya mı özeniyorsun? Kenan Paşa’ya özeniyorsan eğer, yanlış yoldasın. Darbe dönemi bitmiştir. PKK’ya çukurdakiler arkadaşım diyerek, geçmişte Tunceli’de genel af çağrısında bulunarak, Sezgin Tanrıkulu’nun söylemlerine sahip çıkıp, kültürel PKK’lık, HDP’lik yaparak ideolojik akrabalığına sığınıyorsan sana çağrıda bulunuyorum. Evet, bugün bu ülkenin kan olayıyla doğrudan bir işlemi var. Kanı akıtılan teröristler var, kanı akan şehitler var. Hz. Ömer müşriklere cevap verirken 'Eşit değiliz, sizinkiler cehenneme, bizimkiler cennete gidiyor' diyordu. Kılıçdaroğlu ideolojik akrabalarınla eşit değiliz. Sizinkiler leş oluyor, bizimkiler şehit oluyor” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Ahmet Gündoğdu şöyle konuştu:

“Meclis'te barıştan bahsettikten sonra Ankara’da katledilen 29 canımızın katillerinin taziyesine giden HDPKK’lıların Meclis'te durması kanımıza dokunuyor. Kim teröre destek veriyorsa Allah belasını versin. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sırtını PKK’ya dayayanların, Türkiyelilik imkanı ayağına gelmişken, Esed’in bozukluğundan ve bölgedeki karmaşadan bir Kürdistan çıkarabilir miyim diye özerklik ilan eden ve çukur kazanlara sesleniyorum. Hem çukurlarınıza sizi gömeceğiz hem de size sırtını dayayanlara haddini bildireceğiz.”

Gündoğdu’nun konuşmasının ardından plaket töreni ve çekilen hatıra fotoğrafı ile program son buldu.

HABER VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN:http://sekerhaber.web.tv/video/egitim-bir-sen-konferansinda-bir-vekil__tewezcvlvci

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber