Eğitim Bir-Sen' den Gazetemize ziyaret

Eğitim Bir-Sen den Gazetemize ziyaret
Çarşamba Eğitim- Bir-Sen Şube Başkanı Osman Şafak ve yönetim kurulu üyeleri Yazı İşleri Müdürümüz Erol Şeker'i makamında ziyaret etti

Eğitim Bir-Sen Çarşamba Şube Başkanı Osman Şafak ve yöneticileri Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürümüz Erol Şeker'i  makamında ziyaret ederek gündem ve sendikanın son durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunarak yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundular. Geçtiğimiz hafta Çarşamba Ticaret Borsası M.Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda AK Parti Ankara Milletvekili ve Memur-Sen eski Genel Başkanı ve Onursal Başkanı Ahmet Gündoğdu'yu misafir eden Şafak ve ekibi ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Daha sonra Çarşamba'da geçmiş dönemde eğitim bir-sen olarak gerilerde bir sendika olduklarını ancak her geçen yıl bunu tam tersine çevirerek bu gün Çarşamba'nın en yakın sendikasına 2 kat fark atan bir sendika haline getirdiklerini dile getirdi. Eğitim Bir-Sen olarak ilçe de eğitime ve eğitimde görev yapan öğretmenlere hizmet vermek amacında olduklarını ve özellikle eğitim seviyesinin önce Çarşamba akabinde Samsun' da Ülke sıralamasında daha yukarılara taşımak olduğunu belirterek şöyle devam etti.

Şafak, "İlçemizde eğitimin kaliteli hale gelmesi için Öğretmenlerimizin tüm haklarını gözetmek durumundayız. Bize inanan öğretmen arkadaşlarımız özellikle geçtiğimiz yıl daha fazla bizim sendikamızı tercih ederek doğru ve haklarını tam koruyan sendika olarak bizleri seçmiştir. Tüm üyelerimize teşekkür ederken diğer sendikada ki arkadaşlarımızın da kararlarına saygılıyız" şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker ise nazik ziyaretlerinden dolayı Osman Şafak ve yöneticilerine teşekkür ederek sıkıntıların sadece eğitim ve öğretmenlerin camiasında olmadığını hemen her kulvarda sıkıntı olduğuna işaret ederek ilçede birlik ve beraberlikle birlikte daha temiz bir gelecek istediğini dile getirdi.  Bir süre daha sohbet eden Şafak ve yöneticileri daha sonra gazetemizden ayrıldılar.

HABER - FOTO: Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber