EFSANELER BULUŞTU, DOSTLUK KAZANDI

EFSANELER BULUŞTU, DOSTLUK KAZANDI
Samsunsporve Çarşambaspor'un efsane isimleri Çarşamba Adapark Suni çim sahada gerçekleştirilen dostluk maçında bir araya geldiler. Dostluğun kazandığı müsabakadan geriye neşeli ve keyif dolu anlar kaldı. .

Samsunsporve Çarşambaspor'un efsane isimleri Çarşamba Adapark Suni çim sahada gençler, sporcular ve vatandaşlar ile buluştu. Efsane isimlerin buluşup dostluk maçıile karşı karşıya geldiği etkinlikte U19Elit  oyuncuları ve Çarşambaspor'un alt yapısında oynayan çocuklar efsane futbolculara merak ettikleri soruları yöneltti.Miniklerin ve gençlerin merak ettiği sorulara samimiyetle cevap veren efsaneler, etkinlik sonunda karşılaştıkları dostluk maçında ise seyircilerine heyecanlı dakikalar yaşandı.

 

Türkiye tarihine katkıda bulunan isimlerin bir arada olmalarından dolayı guru duyduğunu ifade eden Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, "En güzel şekilde Çarşambaspor'a kazandıran arkadaşlara teşekkür ediyorum. Burada Çarşambaspor'un ve Samsunspor'un emek vermiş tarihinde kulübün bu duruma gelmesinde emeği olan büyüklerimizi burada ağrımak görmek çok guru verdi. İnşallah burada bulunan çocuklarımızla bizim önderliğimizde verdiğimiz emeklerde hem Samsunspor hem Çarşambaspor olarak ve Türkiye Futboluna da iyi çocuklar yetiştiririz. Türk futbol tarihinde gençlerimizin yerini almasında bizimde bir katkımız olur. Sizleri ağırlamaktan büyük sevinç ve gurur duyuyoruz" diye konuştu

Gerçekleştirilen etkinlikte minik futbolcuların sorularını yanıtlayan efsane futbolcular daha sonra dostluk maçında karşılaştılar. Dostluk ve birlikteliğin kazandığı müsabakada, keyif dolu ve neşeli dakikalar hafızalara kazındı. Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, Samsun İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım ve çok sayıda mülki-idari amirin katılım sağladığı etkinlik sonrası efsane oyuncular emeği geçenlere şükranlarını sundular.

 

HABER: Büşra KOCATAŞ- Yağmur AYAN- Nurhan GÜZEL

efsane-(8).jpgefsane-(9).jpgefsane-(7).jpg

efsane-(5).jpgefsane-(4).jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber