Efsane Futbolcu Celil SAĞIR, ÖZTÜRK'e mektup

Efsane Futbolcu Celil SAĞIR, ÖZTÜRKe mektup
Samsun sporun eski başarılı futbolcularından Celil Sağır'ın yazdığı mektubunda, "İşte Her şey böyle başladı! Samsun'a ve Samsunspor'a kimler ihanet etti?" dedi.

Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker'in "SAMSUNSPOR VE GALİP ÖZTÜRK" adlı köşe yazısı sonrasında, Samsun sporun  eski başarılı futbolcularından Celil Sağır'ın yazdığı mektubunda, "İşte Her şey böyle başladı! Samsun'a ve Samsunspor'a kimler ihanet etti?" dedi.

 

İşte her şey böyle başladı! Samsun'a ve Samsunspor'a kimler ihanet etti? cümleleri ile başlayan mektubunda Samsunspor'un Efsane Futbolcusu Celil Sağır Samsunspor sevdalısı Galip Öztürk'e "DEĞERLERİNE DEĞER VERMEK(GALİP ÖZTÜRK )" başlığını taşıyor.  

Samsunspor'un Efsane Futbolcusu Celil Sağır Samsunspor sevdalısı Galip Öztürk'e "DEĞERLERİNE DEĞER VERMEK(GALİP ÖZTÜRK )" başlığıyla mektup yazdı. Sosyal Medya'da paylaştığı o mektup Samsun'da günün konusu oldu. Bu mektupta birilerinin Samsun'a ve Samsunspor'a nasıl ihanet ettiği anlatılmış...

Celil Sağır'ın yazdığı mektubuna Recep Söylemez ise, "İhanet edenleri de Yazmalı... Bu geç gelen itiraf, köşe yazılarında sürdürmesini bekliyoruz. O kaos ortamını birebir yasayanlardandı. Futbolu Samsunspor için oynamıştı.. Kalemini yeni SAMSUN için oynatsın... Haketen efsane olacak..." dedi.

İşte Samsunspor'un efsane futbolcularından Celil Sağır'ın yazdığı o yazı;

Arkadaşlar , bugünkü yazımda Samsun'unu muzun mevcut değerlerine yeteri kadar değer vermesi gerektiğini anlatmaya çalışacağım. Bunun en önemli örneği de Galip Öztürk. Yıl 2007-2008 Samsun spor'umuz yine kaosa.

O dönem her Samsun spor'lu kişi gibi kendimde sorumlu hissederek Galip Öztürk'ün bu takımın kurtuluşu olduğunu düşünerek atlayıp İstanbul'a yanına gittim. Onunla kulübü kurtuluşunun kendisinin el atmasıyla olacağını, bizi bu konuda yalnız bırakmamasını, hep birlikte kulübü düzlüğe çıkartmamız gerektiğini anlattım.

İnanır mısınız yine büyüklüğünü gösterip hiç tereddütsüz kabul ederek başkanlığı da kardeşi Talip abimin olacağını söylemesi üzerine, ben o gazla hemen talip abimin yanına gittim. Durumu anlattığımda o da aynı şekilde heyecanla, gururla kabul ederek ise koyulmaya başladık.  Bilirsiniz o dönemlerde Sergen Yalçın ve onun gibi bir çok yıldız isim Samsun spor'la anılmaya başlamıştı. Sanki yıllardır özlenen tablo gerçekleşecekmiş gibiydi.

Ne zamana kadar. O dönemin mülki amirleri ve ileri gelenleri, ne zaman sıkıştığında okul yapımı için, yardım kampanyaları için devamlı arayıp destek istedikleri Galip Öztürk abimden, konu Samsunspor olunca bırakın desteği, gelmemesi için her türlü entrikaları yapmışlardır. Sonucunda bizde o dönem böyle bir değerimize sahip çıkmayarak aslında Samsun spor'umuza sahip çıkmamış olduk. O zaman anladım ki asıl amaç Samsunspor u kurtarmak değil aksine borç batağında devamlı yüzdürüp birilerine gebe kalmasını sağlamak. .Yani anlayacağınız o tek elin altında kulübü dans ettirmek.

Sonucunda tam kulüp kurtulacak derken az sayıda sahip olduğumuz değerlerin arkasında durmayarak dibe çakılmıştı. Şimdi bakıyorum da bize her sıkıştığımızda Hızır - Acil gibi koşan, Samsun şehrini ve Samsunspor'umuzu her yerde överek anlatan bu sahipsiz şehrimizin sahiplenen gururu olan Çarşambalı cesur, geniş ama bir o kadar da yufka yürekli abimize biz yeterince değer vermiyoruz arkadaşlar. Kendi öz değerlerimize sahip çıkmazsak değer diye bir kavramın anlamı yitirilmiş olmaz mı.

...Ne güzel bir söz vardır "Gidecek hiç bir yeri yokken sana sığınan değil, gidecek çok yeri ve imkanı olmasına rağmen senin yanında kalandır DEĞERLİ olan "...Benim gözümde Galip Öztürk candır, dik duruştur, en önemlisi de her ne olursa olsun Samsun şehrinin ve de Samsun spor'umuzun yanında kalandır. Onun içindir ki bizler için çok değerlidir. Bazı kesimlere inat...

İyi ki varsın abim, iyi ki tanımışım seni, iyi ki uzakta olsan da hep yakınımızdasın, iyi ki sen" Adam gibi Adam "sın..

DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKANLARA SELAM OLSUN. ..

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir