"EduHack: Hacking Education Projesi" toplantısı Samsun’da yapıldı

"EduHack: Hacking Education Projesi" toplantısı Samsun’da yapıldı
Türkiye, Estonya, Letonya, İtalya ve İspanya ortaklığıyla yürütülen "EduHack: Hacking Education Projesi" toplantısı, kamu kurumları ve özel sektör temsilcilerinin katılımıyla Tekkeköy Belediye binasında gerçekleştirildi.

Merkezi Proje Toplantısı (HUB) toplantıları ortak tüm ülkelerde her bir ülkenin yerel eğitim birimlerinin, yenilik merkezlerinin, üniversitelerin, endüstrinin, yerel yönetimin, BT'nin (Bilişim ve Teknoloji), bireylerin ve şirketlerin uzmanlığını bir araya getirmeyi amaçlıyor. Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Türkiye’de geçekleştirilen Erasmus + Stratejik Ortaklıklar Programı kapsamındaki toplantı Tekkeköy Belediye Binasında yapıldı. Toplantıya, kamu kurumları ve özel sektörden 13 kişi katıldı.

Pandeminin, eğitim sürecini nasıl etkilediği tartışıldı
Eğitimdeki eksikliklerin ve sorunların tespit edilmesinin amaçlandığı toplantıda katılımcılar, pandemi sürecinin eğitimi nasıl etkilediğini ve şekillendirdiğini de tartıştı. Projenin sonraki aşamasında bu toplantıdan elde edilen veriler kullanılarak bir eğitim hackathonu düzenlenecek. Eğitimdeki eksikliklerin ve sorunların tespit edilmesinin amaçlandığı toplantıda katılımcılar, pandemi sürecinin eğitimi nasıl etkilediğini ve şekillendirdiğini de konuştu. Projenin sonraki aşamasında bu toplantıdan elde edilen veriler kullanılarak bir eğitim hackathonu düzenlenecek.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir