Eczacılar Haftası Kutlanıyor

Eczacılar Haftası Kutlanıyor
14 Mayıs Eczacılar Haftası nedeni ile Çarşamba Eczacılar Odası Temsilcisi Eczacı Ömer Bir, Bilimsel Eczacılığın 175. Odamızın 58. Kuruluş yılını kutladığımız 14 Mayıs Eczacılık Günü’nde Eczacınız En Yakın Sağlık Danışmanınızdır” öngörüsü ve sloganıyla b

Ömer Bir yaptığı basın açıklamasına, "Bizler eczacılar olarak Samsun Eczacı Odasına bağlı 567 Eczacı, Çarşamba ilçemizde ise 43 Eczacı ile halkımıza en iyi hizmeti ve danışmanlık görevini yürütmeye çalışmaktayız. Halk sağlığının ve eczacılık mesleğinin gelişimi için gerekli çalışmaları, bilimsel, teknik ve stratejik atılımları planlayan ve hayata geçiren bir meslek örgütü olarak eczacıların, toplumun tüm kesimleri tarafından, saygın, bilimsel, sürekli gelişen, vazgeçilmez bir meslek gurubunun üyeleri olarak  birlik ve beraberliğimizi kutladığımız bu günde halkımızın sağlıklı bir yaşam sürmeleri hassasiyetimizi ve dileklerimizi paylaşmaktayız" diyerek şu ifadelerle devam etti.

Bir," Eczacılar olarak sadece ilaç veren bir müessese değil aynı zamanda sağlık için bir danışman, ilaçlar hakkında danışabileceğiniz bir nokta ve dostunuz olmaktan her zaman mutluluk duymaktayız.Sağlınız ve geleceğiniz için  yetkisiz, bilgisiz, yetersiz kişi, yer ve internetten satılan ürünlere itibar etmemenizi; sağlınız konusunda Doktor ve Eczacılarınıza danışmanız gerektiğinizi hatırlatırız.Herkese önce sağlık ve sağlıklı yarınlar temenni ediyoruz" dedi.

HABER-FOTO: Sema Nur KOÇAKER- Sezer ÇOBAN

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber