Ebru & Ümit’ in mutlu günü

Ebru & Ümit’ in mutlu günü
Elmas ve Turan Demirci çiftinin kızları Ebru Demirci ile Sevim ve Yunus Can çiftinin oğulları Ümit Can önceki gün Çarşamba Sedef Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen görkemli düğün ile dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadılar

 

Çok sayıda katılımın olduğu düğünde gelen konukları kapıda karşılayan Demirci ve Can çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Düğün törenine AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı ve Serbest Muhasebeci Mehmet Köse, Haber Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nurhayat Şeker, Haber Expres Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erol Şeker ve Halkla İlişkiler Müdürü Nurhan Güzel, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Göz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Telat Aktaş, İşadamı Yunus Öziç ve sevenleri ile davetliler katılırken iş arkadaşları genç çifti bu mutlu gününde sevinçlerine ortak oldular.

Evlilik Cüzdanlarını AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse’den alan genç çift gece boyunca dans ve çalan müzikler eşliğinde eğlenerek mutlu saatler yaşadılar. Tören verilen ikramlar ve oyunların ardından son buldu. Haber Expres Gazetesi Yönetim Kurulu olarak önceki gün dünya evine giren Ebru ve Ümit çiftine ömür boyu mutluluklar diler, hayatları boyunca mutlu yaşam dileriz.

Haber-Foto: Nurhan Güzel

ebru--umit’-in-mutlu-gunu-(2).jpg

ebru--umit’-in-mutlu-gunu-(3).jpg

ebru--umit’-in-mutlu-gunu-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber