İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

  DÜZCE MAÇININ ARDINDAN

  DÜZCE MAÇININ ARDINDAN

Ligin son sırasında olan takımımızın Lider Düzce ‘yi yenebileceğimize inanların sayısı o kadar azdı ki ve buda normal  Olandı.

                                  18 maçta 1 galibiyeti olan Çarşambasporo galibiyette  hemen üstümüzdeki Hacettepe takımına karşı  ,Düzce takımını yenmemiz bir hayaldi ve bu çocuklar o hayali gerçekleştirdi emeklerine sağlık.

                                  Mehmet Seçkin hocamızla 2 maç öncesinde geldiğinde hakkında yazdığım yazı gazetede ve internet sitesinde duruyor, hiç tanımamıza rağmen  hedefi olan ve farkındalık oluşturmayı sevdiğinden bahisle hayırlı olsun demiştik.

Hocamızdan 2 maç itibarı ile olumlu sinyallerini aldık ve geleceğe umutla bakmaya başladık şehir olarak ama asıl zor bundan sonra başlıyor çünkü artık transferlerde , oyunda ,sporcularda, sonuçlarda ona mal edilecek. Ben başaracağına inanıyorum .

                                 Düzce maçına gelirsek ; Kadir kalede hatasız oynadı, Sefa artık oturdu ve takımımızı belkemiği durumunda attığı golde baş tacı idi,Aykut’un yokluğunda Metin onu aratmadı desek yalan olmaz ,genç ve tecrübesiz oluşuna rağmen gerçekten iyi bir maç çıkardı. Emre Fırtına sol bekte fırtına gibi idi ve maçtan hiç kopmadan oynadı birde direkten dönen topu gol olsa idi, Enver sağ bekte Düzce kaptanı ile boğuşmaktan yoruldu lafın arasında da diyelim ki Düzce kaptanı her takıma lazım oyunculardan.

Orta sahada Kemal Sabri,Mustafa,Ozan,Fırat ve Mete den oluşan ekibimizde ,Kemal Sabri sakatlık sonrası ilk iki maçına göre ok daha iyiydi, attığı şutta verdiği gol pası da bize eski günleri yaşattı. Mustafa geldiğinde ismi ondan önce gelmişti ve çok kaliteli olduğundan bahsedildi. İlk yarıda bize bu kaliteyi göstermedi ama bu maç eksenli baktığımızda kazanmak adına yapılması gereken her şeyi yaptı görev alanı içinde ve attığı akıl dolu golde bunun göstergesi ve bu kazanma arzusunu oyundan çıktığında da devam ettirmesi ayrı bir güzellikti.

Mete mücadelesi ve gençliği ile hep oyun içinde idi, yetenekli ve yaptıklarının üstüne çıkması gereken bir sporcumuz. Fırat kazanmamız için elinden geleni ardına koymayan sporcularımızdan.Ozan benim kalitesini beğendiğim oyunculardan her zaman oyunun içinde kaldı ve kazanmamız için gerekeni sergiledi.

                                Ahmet Hasan Santrafor mevkiinde ön  hattın her tarafını gezerek gereken rahatsızlığı verdi rakibe.

                               Takımızda 11 de oynayan bu arkadaşlarımız gerçekten müthiş bir başarının mimarı olurken sonradan oyuna giren sporcu kardeşlerimiz,Abdülsamet,Oğuzhan,Muhammed Uzun ve Muhammed Öztürk açısından baktığımızda Kaptanımız Oğuzhan Parmağındaki kırık nedeniyle takımından uzak kaldı uzun zaman sonra oynadı sarı kart görecek kadar istekli ve arzulu idi,Abdülsamet ise sakattı iyileşti sonra tekrar sezonu kapattı dediler ama şimdi sahada gördüm maşallah dedim, Abdulsamet her takıma lazım oyunculardan benim gözümde, Muhammed dirseğindeki kırık sonrası sahada yerini alınca içimden geçen bu ligin ve üst ligin en iyi santraforu bizde fikri idi ve sakat olmayan bir Muhammed bizi uçurur. Diğer Muhammedimiz oyuna girdi çıkan arkadaşlarını aratmadı 3 puanın hanemize yazılmasında emek verdi.

                             Sonuç itibarı ile Düzce maçı galibiyetini bize yaşatan oynayan oynamayan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum.

                              Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi