İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

DÜZCE MAÇININ ARDINDAN (2)

DÜZCE MAÇININ ARDINDAN (2)

Düzce maçını tüm futbolcularımız tam kapasite oynayarak kendi lehlerine çevirmeyi bildiler ve tebriki hak ettiler.

                Şu tespitleri yapmamızda geleceği kurgulamamız açısından faydalı olacaktır.

                Düzce takımı iyi bir takım ,oynadığı oyunla bunu gösterdi ,bize yenilmiş olması Lideri kötü bir takım yapmıyor.

               Maçta bulduğu gol pozisyonlarını değerlendirmiş olsalardı maçın skorunun farklı olacağını bir kenara not etmemiz gerekiyor.

               Düzcespor iyi bir takım olmuş her oyuncusu takımın bir parçası olarak sahada,galip gelmek adına her türlü varyasyonu denediler ama gününde olmayınca istedikleri sonucu almadılar.

              Çarşambaspor oyuncularının tümü var gücüyle sahada mücadele ettiler böyle mücadele her maçta olsa elbette skorlar farklı olurdu.

              Bu mücadele şu gerçeği değiştirmez Düzcespor bizden çok iyi futbolculardan kurulu bir takım ikinci yarıda mutlaka transfer yaparlar ve Şampiyonluğun büyük adaylarından biri olarak maçlarını tamamlarlar.

              Düzcespor değil benim derdim bu maç bizi yanıltmasın derdindeyim,bizim takımımızın mutlaka ciddi anlamda transferlere ihtiyaç duyduğu altını çizmeye çalıştığım gerçek.

             Şile maçı ile başlayacak 2 yarı serüvenimizin vura vura kazanarak başlanması gerekiyor ve hele içerde maçlarımızı mutlaka kazanmamız gerekiyor.İç maçlarında hata oranı artan takımlar küme düşmenin en büyük adayı.

             Çarşambasporumuz ciddi bir planlama ile 2 yarıya başlamalı ,elimizdeki oyuncularla biz devam ederiz veya kısıtlı bir transfer politikası ile yola devam ederiz ederlerse  başarısızlık kaçınılmaz olur diye düşünüyorum.

              Takımımızın her kademesinde mutlaka transfer ihtiyacımız var ,çünkü alternatifli oyuncumuz yok takımda.Biri sakatlandığında yada kart gördüğünde yada formsuzluğunda  yerine aynı kalitede sokacak oyuncumuz mevcut değil.

               Bu gün sıralamada en altta oluşumuzun temel nedeni bu.Orta sahada özellikle aşırı şekilde transfere ihtiyacımız var,Kemal,Abdülsamet,Oğuz ,Mustafa üzerinden kurgulama yaparsak ilk yarıdaki sorunlarla karşılaşırız.

               Bu oyuncular kaliteli oyuncular ama aynı kalitede oyunculara ihtiyaç var ligde kalmak adına. Sakatlıklar nüksedebilir tekrar , sakatlıklar sonrası form tutma süreçleri zaman almakta,bunların dikkate alınmadığı bir planlama bizi sıkıntıya sokar.

              Kalemiz dahil olmak üzere her alanda çok ciddi transferlere ihtiyacımız var ligde kalabilmek adına diyerek şimdilik söze nokta koyalım yarın devam ederiz inşallah sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum .

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi