Duygu & Mustafa’nın en mutlu günü

Duygu & Mustafa’nın en mutlu günü
Samsun’da bir dönem TEDAŞ kurumunda çalışan Ali Çekiç ve eşi Aynur Çekiç’in kızları Duygu Çekiç ile Sevim- Necmettin Kadagan çiftinin oğulları Astsubay Mustafa Kadagan, hafta sonu gerçekleştirilen düğün ile dünya evine girdiler.

Aynur  ve Samsun’da bir dönem TEDAŞ kurumunda çalışan Ali Çekiç’in kızları Duygu Çekiç ile Sevim- Necmettin Kadagan çiftinin oğulları astsubay Mustafa Kadagan, hafta sonu gerçekleştirilen kına merasimi ve düğün töreni ile dünya evine girdiler. Hafta sonu Çarşamba İlçesi Allı  Mahallesi’nde gerçekleştirilen kına ve düğün merasimine çok sayıda davetli katıldı. Büyük ilginin gösterildiği kına merasimine MHP İl Başkan Yardımcısı, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün ve Yönetimi ile Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri müdürü Erol Şeker de katıldı.

Genç çiftin ailelerini tebrik eden davetliler daha sonra, Duygu ve Mustafa çiftine mutluluk dileklerinde bulundular. Davetlilerle yakından ilgilenen Çekiç ve Kadagan aileleri davetlilere katılımlarından dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

Haber Expres Gazetesi Yönetim Kurulu olarak, Duygu ve Mustafa çiftine bir ömür boyu mutluluklar diler, tebrik ederiz…
HABER-FOTO: Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber