Düşün halkın yakasından...

Düşün halkın yakasından...
Samsun Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası açılışı için düzenlenen törende AK Partiye yüklenen Apaydın'ın sözleri gündeme bomba gibi düşecek gibi.

Samsun Pazar Mahallesi Yalı Cami Sokak’ta gerçekleşen açılışa İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, ESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt'un yanı sıra İl yöneticilerinden Orhan Tozlu katıldı.

Açılış normal gerçekleşti ama asıl bomba açılıştan sonra TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, ESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler konuşmaları AK Partilileri kızdıracak cinsten...

Açılışta konuşan TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, “Samsun servis sürücülerinden çok şey bekliyor. Şoförlük zaten bir kamu görevidir. Toplu taşıma araçlarımıza, minibüslerimize bakınız, bunlar bulundukları yerlerin ağabeyleridir, danışmanlarıdır" sözleri ile şoför esnaflarını öve öve bitiremedi.

Ancak asıl övgünün ardından gelen eleştiri sanırım dozunu kaçırdı. Ya da biz öyle algıladık. Apaydın içerde yaptığı konuşmasında öyle laflar etti ki!?

İşin bir diğer enteresan yanı aç.ılışa katılan ve akabinde birlik binasına çıkan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'la sohbet eden Apaydın, başkanın odadan çıkmasını beklemişçesine öyle laflar etti ki akıllara zarar!

Apaydın AK Parti Samsun İl Yöneticilerinden Orhan Tozlu ve 7 Haziran seçimlerinde Milletvekili adayı gösterilen Hasan Basri Kurt'un olduğu ortam da şaşkınlık yaratacak sözleri dikkatlerden kaçmadı.  AK Partililerden tepki yerine gülümseme ile geçiştirilmesi işin daha da büyük sıkıntıya girmesine neden olduğu iddia edildi. 

İşte  o konuşma:

TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, "Şu meydanlardan insanları kurtarmak lazım. Her seçim döneminde partilerin özellikle AK Partinin meydan mitingleri artık herkesi sıkıntıya sokuyor. Cumhurbaşkanı, Başbakan devleti milleti rahat bırakmıyor ki bir seçim yaşasınlar. Millet nerede miting var koşturuyor peşlerinden, bizler de peşlerinden koşturmak zorunda kalıyoruz. Nerede miting var oraya koşturuyor millet. Bunlar bana göre fuzuli.  Avrupa'da ki gibi seçimler yapılmalı. Şu meydanlardan insanları kurtarmak lazım.  O mitinglerin çöplüğü de ayrı bir sıkıntı. Trafik altüst oluyor, altüst olmayan ne var ki!"

Bu konuşmaların hepsi ve daha fazlasını www.sekerhaber.web.tv, www.haberexpres.com.tr , e.medyahaber.com  adreslerinden videosunu ve haberini Haber Expres Gazetesinden izleyebilir veya okuyabilirsiniz. 

Bu açıklamalarından ardından AK Parti mitinglerine akıllara zarar tepki ve gönderme yapan TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın ve kendisini açıklamaları destekleyen Samsun ESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler' in sözlerine AK Parti nasıl bir tepki vereceği merakla bekleniyor.

Lafın özü: AK Partililerle yola çıkıp onlarla aynı saflarda olduğunu belirten isimlerin AK Partiye böylesi sözler sarf etmesi yenilir yutulur cinsten değil.

Kısacası Apaydın ve Güler'in, AK Parite'ye gönderdikleri sert mesaj da, " Cumhurbaşkanı, Başbakan ve AK Parti' ye, "Düşün bu milletin yakasından" mesajı olsa gerek...

Esnafların aklına şimdi takılan bu seçimlerde AK Partiye destek vermeyeceğiz mi?. Bu zulüm yeter düşüncelerinin yanı sıra bu konuşmalarda odada bulunan İl Yöneticisi Orhan Tozlu ve Milletvekili adayı Hasan Basri Kurt'un olması parti içinde önümüzde ki günlerde sıkıntıyı had safhaya çıkartacağı konuşulmaya başladı.

Hep dedik. Bu 7 Haziran seçimleri çok şeye gebe. Halk kararını bu defa mitinglere, mahallelerle dedelere, ninelere, çocuklara sarılmakla kazanılmayacak. Bakın esnaf kan ağlarken, bürokrasi köşeye sıkışmış, ekonomi yerlerde sürünürken güler yüz, sarılmalar, kucaklamalar, tatlı sözler ve boş vaatler, makarna, kömür bu işi bitirmeyecek.

Halk yarım kalan hizmetleri düşünüyor, halk kendine yapılacak kalıcı iş istihdam alanlarını bekliyor. Yapıldı mı?. Hayır. Ne demek o zaman?. Kedi bu defa keşkek yemeyecek. Yese de eh işte öyle...

Apaydın ve Güler'in mesajları da net değil mi sizce!?

Göreceğiz bekleyip hep beraber...

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber