Dursun Ali Tarım’a son görev

Dursun Ali Tarım’a son görev
Eski İl Genel Meclis üyesi İbrahim Tarım’ın babası ve Ovacık Mahallesi Muhtarı Cemil Tarım dedesi Dursun Ali Tarım için dün Ovacık Mahallesi’nde öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılındı

Vefat eden Dursun Ali Tarım için dün Ovacık Mahallesi’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazı ile son görevde bulunuldu. Eski İl Genel Meclis Üyesi ve esnaf İbrahim Tarım babası, Ovacık Mahallesi Muhtarı Cemil Tarım’ın dedesi Dursun Ali Tarım,  önceki gün hayatını kaybetti.

Dursun Ali Tarım’ın cenazesi dün Sungurlu Mahallesi’nde ki evinden sabah saatlerinde alınarak, Ovacık Mahallesi’ne götürüldü. Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde defnedildi.  Cenaze namazına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba İlçe Kaymakamı Mustafa Güney, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İbrahim Fethi Sel, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan ve çok sayıda Tarım ailesinin tanıyanlar ile yakınları katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber