Durmuş Torun’dan ziyaret

Durmuş Torun’dan ziyaret
Hayırsever işadamı, arsasını bağışlayarak yaptırdığı ve adının verildiği Durmuş Torun İlkokulu öğrencilerini ziyaret ederek hediyeler verdi

 

HABER – FOTO: Serkan KARAHAN

Hayırsever işadamı Durmuş Torun, Çarşamba’da arsasını bağışlayarak yaptırdığı ve kendi adının verildiği Durmuş Torun ilkokulunu ziyaret etti. Durmuş Torun İlkokulu Müdürlüğü’ne geçtiğimiz Ekim ayında atanan Okul Müdürü İbrahim Meral, ilk iş olarak okulun arsasını bağışlayarak okula adını veren, ardından yaptığı bağışlarla da okula yardımlarını esirgemeyen hayırsever işadamı Durmuş Torun’a ikamet ettiği Samsun’da bir ziyaret gerçekleştirmişti.

Bu ziyaret esnasında kendisi okula davet edilmiş, okulda devam eden Okullar Hayat Olsun Proje çalışmalarını yerinde görmesi ve destek sağlaması istenmişti.

Durmuş Torun eşiyle birlikte adı verilen okulu ziyaret için gelerek Durmuş Torun İlkokulu’na öğrencileri ve öğretmenleri ile bir araya geldi. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette kendisine okulda yapılan çalışmalar hakkında Okul Müdürü tarafından bilgi verildi. Yeni yapılan okul bahçesi, çocuk parkı ile spor alanları gezdirildi. Durmuş Torun; okul ziyaretine gelirken yanında Öğrenciler için çeşitli hediyeler getirerek, bunları öğrencilere okul idaresi ile birlikte dağıttı.

Okul öğrencilerine hitaben kısa bir konuşma yaparak, onlara okuyup iyi bir meslek sahibi olmalarını tavsiye eden hayırsever Durmuş Torun ve eşinin yüzündeki mutluluk, öğrencilerin sevinçleriyle bütünleşince ortaya çıkan görüntü oldukça manidar bir tablo oluşturdu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber