Durmuş: "Olumlu bir futbol oynadık"

Durmuş: Olumlu bir futbol oynadık
Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş ise oyuncularının performansından memnun olduğunu ifade ederek, “Deplasman takımı olarak yeterince pozisyon ürettik." dedi

 

Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş ise oyuncularının performansından memnun olduğunu ifade ederek, “Deplasman takımı olarak yeterince pozisyon ürettik. Ancak çok basit iki gol yedik ve 2-0 geriye düştük. Ona rağmen oyunu bırakmadık. Sonucu 2-1'ye de getirebilirdik. Bugün olumlu futbol oynadık. Yediğimiz gollerin bu standartta olmaması gerekiyordu. Temiz bir maç oldu. Boluspor’u da kazandıkları için kutluyorum” diye konuştu.

Kırmızı beyazlı takımın bir başka oyuncusu Abdulaziz Solmaz ise galibiyetle iç saha şanssızlığını kırdıklarını söyleyerek, “Geçen hafta kazandık. İç sahada kazanamıyorduk. Samsunspor maçını kazanarak şanssızlığı kırdık. Büyük bir moral oldu. Üç puanla zirveye daha çok yaklaştık” ifadelerini kullandı.

Samsunsporlu futbolcu Ercan Yazıcı, Bolu deplasmanında kaybettikleri için üzgün olduklarını söyleyerek, “Maça aslında iyi başladık. İlk 45 dakikalık bölümde rakibimiz de biz de ataklar geliştirdik. Ancak ikinci yarıda kalemizde iki gol birden gördük. Farkı bire indirdik ancak yeterli olmadı” dedi.

Samsunsporlu Canberk Aydın da maçı söyle değerlendirdi;“Maçın geneline baktığımızda her iki takımın da iyi futbol oynadığını söyleyebiliriz. Rakibimiz yakaladığı pozisyonları değerlendirdi. Biz buradan bir puan alabilirdik. Ancak istediğimiz gibi olmadı.”

Karşılaşmanın sonunda Samsunsporlu taraftarlar otobüslerine bindirilmek üzere saha içine indirilince gerginlik yaşandı. Olaylar büyümeden kontrol altına alındı.

PTT 1. Lig’in 21. haftasında Boluspor ile Samsunspor arasında oynanan maçın ardından iki takım teknik direktörü de oynanan oyundan memnun kaldıklarını söyledi.

Kendi sahalarında puan kaybetmedikleri için mutlu olduğunu söyleyen Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin, “Geçen hafta itibariyle 30 puana ulaşıp, ligde 6'ıncı konuma geldik. Üstümüzdeki takımlarla olan puan farkını kapatmaya başladık. Bunu sürdürebilmek adına bu maç çok önemliydi. Artık puan kaybına tahammülümüz yok. İç sahada kazanmamız gerekiyordu. Futbolcularımız da bunun bilincindeydi. Nitekim o beklenen galibiyet geldi. Uzun bir aradan sonra evimizde kazandık. İstikrarlı bir şekilde üstümüzde olan takımlarla puan farkını kapatmaya başladık. Bunu sürdürmek adına bu maç çok önemliydi. Oyuncularım müthiş bir mücadele örneği ortaya koyarak karşılaşmayı 2-1 kazandı” dedi.

Boluspor formasıyla ikinci golünü kaydeden tecrübeli futbolcu İskender Alın, deplasmanlarda alınan galibiyetlerin önemli olması için iç sahadaki maçları da kazanmaları gerektiğini ifade ederek, “Geçen hafta Göztepe deplasmanında kazandığımız maçın önemli olması için Samsunspor maçını da kazanmamız gerekiyordu. Öyle de oldu. Bu galibiyetle çıkışımız sürdü. Önümüzdeki maçları da kazanarak şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor