DÜNYA ŞAMPİYONU EMRAH’IN BİLEĞİ YEDAŞ’LA BÜKÜLMEZ

DÜNYA ŞAMPİYONU EMRAH’IN BİLEĞİ YEDAŞ’LA BÜKÜLMEZ
YEDAŞ’ın dünya çapında kabul görmüş yönetim modeli ve başarısı, Samsunlu dünya şampiyonu Emrehan’ın şampiyonluk hikayelerine ‘rol model’ olacak.

YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu’nun lider bakış açısından oldukça etkilenen Emrehan, “YEDAŞ’la asla bileğim bükülmez” derken, Türkoğlu, “Spor ve eğitim birbirinden ayrılmaz bir bütündür. En başarılı sporcular, eğitimli sporculardır” ifadesini kullandı.

Türkiye'de ve dünya çapında düzenlenen dövüş ve savunma sanatları ile bilek güreşi şampiyonalarında birçok kez göğsümüzü kabartan Samsun’un başarılı sporcusu Emrehan Hekimoğlu, ülkemizi dünya enerji sektöründe gururla temsil eden lider şirketi YEDAŞ’ın gücünü arkasına aldı. Henüz 17 yaşında dünya şampiyonluğu apoleti sahibi olan Emrehan, eğitim hayatında da oldukça başarılı bir öğrenci. Küçük yaşlardan itibaren ailesinin verdiği destekle hem spor hem de eğitim hayatında şampiyonluklar elde eden Emrehan, liderliğinden oldukça etkilendiği YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu’nu ziyaret ederek, başarı hikayelerini paylaştı. Dünya şampiyonu Emrehan, Genel Müdür Türkoğlu’nun lider bakış açısının kendisine örnek olduğunu söyledi.

EMREHAN: “TÜRKOĞLU’NUN LİDER BAKIŞ AÇISI BENİ ÇOK ETKİLEDİ”
Aynı zamanda eğitim hayatından da başarılı bir sözel bölümü öğrencisi olan Emrehan, ‘hukuk’ okumak istiyor. Türkoğlu’na ‘enerji hukuku’ okuyacağına dair söz veren Emrehan, “Samsun'daki lider, şampiyon şirketlerin bana spor ve eğitim hayatımdaki yolculuğumda destek olmaları için araştırıyordum ki; Genel Müdürümüzün bir röportajına rast geldim. Mükemmel konuşuyordu ve çok etkilendim. Hemen iletişime geçmek, tanışmak istedim. Genel Müdürümüzden öğreneceğim çok şey var. Bilgisi, tecrübeleri ve lider bakış açısı benim hayatıma çok katkısı olacağına inanıyorum” diye konuştu.
YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu ise, “Dünya şampiyonu Emrehan’ın bileği, YEDAŞ’ın enerjisiyle asla bükülmeyecek” açıklamasını yaptı.

ZEKİ, ÇEVİK VE AHLAKLI SPORCU OLMASI ‘GEREKEN’DİR
Emrehan’ın spor hayatında aldığı başarıların eğitim hayatında da devam etmesinin oldukça önemli olduğunun altını çizen YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu, “Büyüklerimiz hep derki, ‘Spor yapan öğrenciler, eğitim hayatında başarısız olur.’ Bundan dolayıdır ki, anne ve babalarımız öğrenciyken spor yapmamıza izin vermezlerdi. Bu çok yanlış bir düşüncedir. Spor ve eğitim birbirinden ayrılmaz bir bütündür. Spor, öğrencilerimizin eğitimlerine katkısı çok fazladır. Eğitim demek zeka, disiplin, kültür, bilgi, çeviklik, ahlak demektir. Başarılı sporculara baktığınızda hepsi eğitimlidir. Önemli olan sporun size katkılarını eğitim hayatınızla birbirine entegre etmekten geçmektedir. Bu konuda Emrehan’a güveniyoruz. Emrehan, spor ve eğitim hayatında nice başarılara YEDAŞ ile ulaşacaktır” şeklinde konuştu.

EMREHAN’IN KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU
2015 yılında Karma Döğüş ve Savunma Sanatları spor dalında Gençler Dünya Şampiyonu ve 2013 yılında da Gençler Türkiye Şampiyonu olan Emrehan Hekimoğlu, aynı spor dalında 2014 yılında dünya ikinciliği unvanını aldı. 2014 yılında savunma ve saldırı sanatları dalında dünya ikinciliği elde eden Emrehan, aynı yıl savunma ve saldırı sanatları dalında Türkiye Şampiyonu oldu. Bilek güreşi dalında 2014 ve 2015 yıllarında Kulüplerarası ve Milli Takım Seçmeleri’nde Türkiye üçüncüsü olan Emrehan, önümüzdeki dönemde katılacağı Bilek Güreşi, Karma Döğüş ve Savunma Sanatları, Savunma ve Saldırı Sanatları, Orijinal Dövüş Sanatları ve Wushu Türkiye Şampiyonası’nda hem Türkiye hem Avrupa hem de dünya şampiyonu olmayı hedefliyor. Emrehan, sporun eğitim hayatına asla engel teşkil etmeyeceğinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir