DÜNDAR: “TARİHİ BİR SEÇİM YAŞIYORUZ”

DÜNDAR: “TARİHİ BİR SEÇİM YAŞIYORUZ”
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Halkımız tarihi bir seçim için sandık başına gitti. Milletin adamı cumhurun başı olacaktır” dedi.

Çarşamba Kocatepe Okulu’nda sandığa giderek oyunu kullanan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, ardından AK Parti Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır, AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan ile birlikte ilçedeki okullarda kurulan sandık kurullarını ziyaret etti.
“Seçimi bu kadar önemli kılan konu cumhurbaşkanını ilk defa halkın belirleyecek olmasıdır” şeklinde konuşan Başkan Dündar, “Cumhurbaşkanı halk oyu ile belli olacak, milletimiz artık aracısız olarak direkt kendi cumhurbaşkanını seçiyor. Ülkemiz için çok güzel bir gelişme. Hayırlı ve uğurlu olsun diyorum. Ülkeye belediye başkanı olarak ve başbakan olarak hizmet eden Recep Tayyip Erdoğan, inanıyorum ki, cumhurbaşkanı olarak da millete hizmet edecek. Belediye başkanlığı ve başbakanlığı nasıl farklı ise cumhurbaşkanlığı da farklı olacaktır. Seçim de zaten olaysız, sakin bir havada geçiyor. Ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber