Dündar' a tebrik ziyaretleri sürüyo

Dündar a tebrik ziyaretleri sürüyo
30 Mart Yerel seçimleri sonrasında seçimi kazanan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar' a tebrik ziyaretleri sürüyor.

30 Mart Yerel seçimleri sonrasında seçimi kazanan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar' ı makamında AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Çarşamba AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Osman Arslan ve yöneticileri ziyaret ettiler. Bir süre Göktepe ve Arslan ve yöneticileri ile sohbet eden ve tebrikleri kabul eden Dündar'la yeni dönemde başarılar dilenerek ziyaret sona erdirildi.

 Göktepe ve Arslan' dan sonra Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ı Çarşamba Kuyumcular Odası Başkan ve yöneticileri, Çarşamba Eğitim Bir-Sen Çarşamba Temsilcileri ve yöneticileri, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Ziraat Odası Başkanı İsmail Güngör ve yöneticileri ziyaret ettiler.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ın son konuğu ise İlçe Kaymakamı Caner Yıldız oldu. Caner Yıldız'la birlikte bir süre sohbet eden Dündar, yeni dönemde ilçede yapılacak yatırımlar, hizmetler masaya yatırılırken Kaymakam Yıldız, 3. defa belediye başkanı seçilmesi nedeni ile Dündar'ı kutladı ve başarılar diledi.

HABER: Kenan GÜN- Nuri Oğuzhan ŞEKER

dundar1.jpg

dundar2.jpg

dundar3.jpg

dundar4.jpg

dundar5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir