DUALARIMIZ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN

DUALARIMIZ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN
Çarşamba Rıdvan Paşa Cami başta olmak üzere İlçe genelinde tüm camilerde Sabah namazında bir araya gelen vatandaşlar, namazın ardından ellerini şehitler için semaya açarak dualar etti

'Sabah Namazında Dua Edildi'

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için Carsamba genelinde tüm camilerde sabah namazında dualar edildi. Rıdvan Paşa Cami başta olmak üzere ilçe genelinde tüm camilerde gerçekleştirilen dua programında namaz öncesi Kur'an-ı Kerim okundu. Namazdan sonra Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için dua edildi. Rıdvan Paşa Camisinde gerçekleşen Sabah namazı buluşmasına Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır ve Çarşamba İlçe Müftüsü Cemal Uzun'da katıldı.

Samsun Müftüsü Seyfullah Çakır; Güvenlik güçlerinin vatanın birliği ve bölünmez bütünlüğü için kahramanca görev yaptığını söyleyerek; "Şu anda duaların kabul gördüğü seher vaktinde ellerimizi açıp dua edeceğiz. Rabb'im kabul buyursun." dedi.

dualarimiz-sehitlerimiz-icin-1-001.jpeg

dualarimiz-sehitlerimiz-icin-2-001.jpeg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber