Dolmuşta 700 TL kaptırdı

Dolmuşta 700 TL kaptırdı
Türkiye' de son zamanlarda artan hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarının bir yenisi Çarşamba' da gerçekleşti. Dolmuşta soyulan şahıs hastane de durumu fark etti.

ÖZEL HABER

Edinilen bilgilere göre; Olay dün Çarşamba'da gerçekleşti. Çarşamba’nın pazarı olması nedeni ile İlçeye bağlı Koca Kavak köyünden Sebze ve Meyve Haline mısır getirerek satan ve sonrasında hastaneye giden Nihat Gümüş isimli şahıs hastane de soyulduğunu ancak anladı. Cebinden 700 TL' sinin dolmuşta çalındığını iddia eden Gümüş Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu.qwertyqwerty.20131002172321.jpg

Kocakavak Köyünde ikamet eden Nihat Gümüş, "Çarşamba'ya mısır satmak için Hale  gittim. Mısır'ı sattıktan sonra borçlu olduğum kişilere borçlarımı ödemek üzere halden ilçe merkezine geldim. Borçlarımı ödedikten sonra dolmuşların kalkış noktası olan Kaymakamlığın önüne gittim ve dolmuşa bindim. Bir süre sonra yaşlı amca Kavakdibinde ineceğini söyledi ve onunla birlikte yanımda ki şahısta acele ile indi ve bende hastane önünde indim. Hastane de muayene olmak istediğim doktorun olmadığını öğrenince dönerken yolda ceplerimde paramın olmadığını, çalındığını fark ettim. Paramı çalan şahsın beni mısır satarken görme şansı yok. Param dolmuşa binerken cebimdeydi. Paramı çalanı yakalandığında kesin olarak tanırım ve 54 yaşımdayım başıma ilk defa böyle bir şey geldi dedi" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Asayiş