Dolmuşculardan güzergah talebi

Dolmuşculardan güzergah talebi
Demir: "Mağduriyetler giderilecek."

 

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, ziyaret ettiği 3 Nolu Dolmuş Hattı Derneği'ndeki şoförlerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Başkan İsmet Kodalak, "Müşterilerimizin mağduriyeti var. Güzergahımızın Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kadar uzatılmasını istiyoruz" dedi. 

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Kadifekale Mahallesi'nde bulunan 3 Nolu Dolmuş Hattı Derneği'ni ziyaret ederek Başkan İsmet Kodalak ve üye şoförlerle bir araya geldi. AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, Kadifekale Muhtarı Güven Akan ve çok sayıda şoförün hazır bulunduğu programda Milletvekili Demir, kendisine iletilen talep ve sorunları dinledi. 

DEMİR'DEN DESTEK İSTEDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Kodalak, "Bizi ziyaret ettiğiniz için size teşekkür ederiz. Müşterilerimizin sürekli mağdur olduklarını söyledikleri bir konuda sizden yardım talep ediyoruz. Şuan Eğitim Araştırma Hastanesi'ne gitmek isteyen yolcularımız Sülün heykelinin orada inerek yaklaşık 600 metre yürüyor. Güzergahımızın hastaneye kadar uzatılmasıyla bu durum sona erecektir. Bu konuda sizden destek bekliyoruz" diye konuştu. 

MAĞDURİYETLER GİDERİLECEK

Kadifekale Muhtarı Güven Akan da, benzer şikayetlerin kendisine de geldiğini belirterek, "Sülün heykelinin oradan dönmek yerine Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kadar gidilerek oradan dönülmesi yaşanan mağduriyetleri çözecektir" dedi. 

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir ise, konunun yerel yönetimlerle ilgili olduğunu belirterek, "Gerekenin yapılması için ilgili yerlerle görüşürüm" diye konuştu. 

EĞİTİMDE KALİTE ARTIYOR

Demir, daha sonra Piri Reis Ticaret Meslek Lisesi'ne geçerek, okulun yapım aşamasında olan bölümlerini gezdi. Eğitimde kalitenin arttığına dikkati çeken Demir, "Öğrenciler daha teknolojik ve donanımlı sınıflarda geleceğe hazırlanıyor" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir