Dolandırıldı, Polise inanmadı

Dolandırıldı, Polise inanmadı
Samsun'da parası dolandırılan şahıs, kendisine yardım etmek için telefonla arayan polisleri de dolandırıcı zannedip polisi alarma geçirdi.

Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Cumhuriyet Meydanı'nda bugün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, emekli 55 yaşındaki C.U., Saathane Meydanı mevkisinde dün yanına gelen 25 yaşlarındaki bir kişi tarafından 115 lira parası alınarak dolandırıldı. C.U., polise şikayette bulundu. Polis söz konusu dolandırıcının kimlik tespitini ve yakalanması için soruşturma başlattı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Dolandırıcılık Bürosu ekipleri, bugün C.U.'yu telefonla arayarak, "Sizi dolandırmışlar. Şahsı yakalamak için sizle buluşup resim teşhisi yapmamız lazım" diye Cumhuriyet Meydanı'nda buluşmak istediler. Kendisini arayan gerçek polisi telefon dolandırıcısı zanneden C.U. bu kez 155 Polis İmdat Servisi'ni telefonla arayıp dolandırılmak istediğini ve dolandırıcı ile buluşacağı yeri haber verdi. Samsun polisi alarma geçti. Ancak, olay yerine giden ekipleri, C.U.'nun yanlış anladığını tespit etti.

Polis, C.U.'yu dolandıran şahsı yakalamaya çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir