Doktorumuz KAN DÜŞMANIM MIŞ. Dikkat edin...

Doktorumuz KAN DÜŞMANIM MIŞ. Dikkat edin...
Sözlüğe baktım "Kan düşmanı" ne demek diye. Kan davası ile eş anlamlı idi ve “Geçmişte, aralarında kan akmış olmaktan kökleşmiş bir düşmanlık bulunan iki ailenin karşılıklı düşmanlık gütmesi” anlamına geliyordu.

“Sen benim kan düşmanımsın” diyordu hastanenin başhekimi/yöneticisi. Bu kişi doktor.  

Peki ben ne yaptım da bu 'DOKTOR' bana'KAN DÜŞMANIMSIN' diyordu?

***

 

Hastane yöneticisi Dr. Turan bilgin, "O bizim kan düşmanımız buraya giremez. Sana üç dakika süre veriyorum. O buradan çıkacak” tehditlerini savuruyordu. Adeta nişana DARBE vurdu. Tıpkı darbeci askerler gibi sağa sola emirler yağdırmaya başlamış, o muhteşem diktatörü andıran ve geri perdeden emir veren gizemli başkan ise olayların gerildiğini fark edince salonun arka kapısından 'DEMOKRASİ NÖBET' alanına kaçarak gittiğini öğrendik. Bizi davet eden Başkan ve ialesi ile olayı gören arkadaşlarım ise bu duruma çok üzüldü ancak biz onu daha fazla zor durumda bırakmamak için nişan alanını terk ettik.

***

Belediye başkanının 17-25 Aralık’tan, 2014 yerel seçimlerinden hemen sonra Nisan ayında paralel yapının içinde Cumhurbaşkanına en büyük hakaretleri yapan Asım Yıldırım’ın katılacağı “'Herkes O’nu Konuşuyor' programı için Cemil Şensoy kültür Merkezi’ni tahsis ettiği, bakan Çağatay Kılıç’ın durumdan haberdar olup başkanı ikaz ettiği ve trafo arızası gerekçe gösterilerek programın iptal edildiği Çarşambada herkesin malumu.

***

Paralel yapıya mensup işadamları derneğinin yönetiminde olan bir meclis üyesinin bana “kan düşmanımsın” diyen hastane yöneticisi ile Çarşambaspor yönetiminde görev aldığı da söyleniyor.

***

Bugünlük bu kadar.

Bugünkü yazımızı sonlandırırken “Erol haklı olduğun çok yer var ama ne yapalım biz ilçe teşkilatını karşımıza alamayız,  belediyeden, hastaneden ekmek yiyoruz ve sana tavır almak zorundayız” diyenleri de şuraya not düşelim.

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

https://www.haberexpres.com.tr/doktorumuz-kan-dusmanim-mis.-dikkat-edin...-2227yy.htm

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel