Doktora Silahlı Saldırı

Doktora Silahlı Saldırı
Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesi koridorunda uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan doktor Kamil Furtun, ameliyata alındığı hastanede öldü.

Samsun'da görev yaptığı hastanede silahlı saldırıya uğrayan doktor Kamil Furtun hayatını kaybetti.  Olay, Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesi koridorunda saat 15.45 sıralarında meydana geldi. Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde görevli Göğüs Cerrahisi Uzmanı Dr. Kamil Furtun, hastane içinde koridorda yürüdüğü sırada hasta yakını olduğu öğrenilen ve daha önce hastanenin kantininde çalıştığı ileri sürülen İsmail K.'nın (30) silahlı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Dr. Furtun, aynı hastanede ameliyata alındı. Furtun, meslektaşlarının tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak saat 17.30 sıralarında hayatını kaybetti.Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen İsmail K.'yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli, sorgulanmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

SALDIRGANDAN ŞOK SÖZLER

Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken basın mensuplarının saldırıyı neden yaptığına dair sorusu üzerine İsmail K., “Canım sıkıldı, hoşuma gitti. Arada böyle zevklerim var” şeklinde cevap verdi.

Olayın tanığı olan Galip Batmaz adlı hastane çalışanı, "Doktor bey hastası için odasından çıkıp koridorda giderken silahlı saldırgan 3 el ateş açtı. Olay sırasında panik yaşandı. Doktor Kamil Furtun hastasıyla ilgilenen çok iyi biriydi. Saldırgan ateş açtığında hiçbir şey söylemedi. Doktor beyin durumu ağır. İyileşmesi için dua ediyoruz" dedi.

Aynı hastanede tedavi altına alınan doktor için polis telsizinden kan anonsu yapıldı. Çok sayıda polis kan vermek için hastaneye gelirken, Kızılay’dan da hastaneye kan getirildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber