Doktor Adaylarından Anlamlı Kermes

Doktor Adaylarından Anlamlı Kermes
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Aktif Üniversiteliler Topluluğu adı altında bir araya gelen tıbbiyeli öğrenciler yılın son faaliyetini gerçekleştirdiler

OMÜ Tıp Fakültesi Dekanlığı’nın katkılarıyla “Kitap Okuma Zamanı” ve “Yardım Kermesi” düzenledi. Tıp Fakültesi dersliklerinin yer aldığı bahçede düzenlenen kermese; OMÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Faruk Bağırıcı’nın yanı sıra öğretim üyeleri, öğrenciler ve personel katıldı.

Kermesin açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Faruk Bağırıcı, “Öğrencilerimizi bu güzel ve anlamlı kermesi organize ettikleri için kutluyorum. Biz de dekanlık olarak öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Buradan elde edilen paralar çok büyük paralar değil belki ama bu paralar öğrencilerimizin harçlıklarından kestikleri paralar. Bu paraların anlamlı yerlerde kullanılması sağlanacak.

Aktif Üniversiteliler Topluluğu Başkanı Abdullah Bayrak, “Gerçekleştirdiğimiz bu kermesten güzel bir miktar yardım topladık. Bu yardımı da yeryüzü doktorları ve çocuk kütüphanesine bağışlayacağız. İkincisini düzenlediğimiz kermesin daha geniş kapsamlı olarak yapmayı planlıyoruz. Aktif Üniversiteliler ve aynı zamanda tıbbiyeliler olarak bu kermesi üzerimize borç olarak gördük ve yüzümüzün akıyla bu işi de sonlandırmış olduk” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir