DOKAP başvuruları başladı

DOKAP başvuruları başladı
Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) hayvancılık yatırımlarının desteklenmesine başvurular 01 Ocak- 31 Ocak 2018 tarihleri arasında İl Müdürlüğü’nde alınacak.

Samsun’un da içinde bulunduğu"2018 Yılı Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Kapsamındaki İllerde Hayvancılık Yatırımlarının Desteklenmesine İlişkin Proje Uygulama Rehberi”yayımlandı.

Konuyla ilgili Çarşamba Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Mevcut damızlık sığır ve damızlık koyun-keçi işletmelerinin yeni ahır/ağıl yapımı inşaat yatırımlarına % 50 hibe desteği uygulanacaktır. Ahır/ağıl tadilat yatırımları ve damızlık erkek (boğa, koç ve teke) materyal temini yatırımları için 2018 yılında başvuru alınmayacaktır. Başvuru tarihinden en az bir yıl önce Bakanlığımız Türkvet veri tabanına veya Koyun Keçi Kayıt Sistemine kayıtlı olan ve başvuru tarihinde ise en az 10 en fazla 49 baş anaç sığır veya en az 100 en fazla 200 baş anaç koyun-keçiye sahip olan gerçek ve tüzel kişiler başvurabilir. Son başvuru tarihi 31.01.2018'dir. Başvurular İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüze yapılacaktır.” Denilerek başvuruda istenecek belgeler ve detaylı bilgilerin İl Müdürlüğü’nden öğrenilebileceği öğrenildi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel