Doğalgaz masrafı düşecek

Doğalgaz masrafı düşecek
Doğalgaz tasarruf aparatı EKOBA Samsun'da tanıtıldı

Doğalga da yüzde 20 tasarruf sağladığı iddia edilen, EKOBA isimli doğalgaz tasarruf aparatı Samsun'da düzenlenen toplantıda tanıtıldı. 
EKOBA doğalgaz tasarruf aparatının tanıtım semineri ve ön bayilik toplantısı İlkadım'da bir otelde gerçekleştirildi.
Hazırlanan bir sunumla EKOBA'nın tanıtımını yapan şirket Genel Müdürü Kurtuluş İğdeli, 6 yıllık bir araştırma ve onlarca prototip çalışmasının sonucunda, ulaşılan ürünün patent hakkının da alındığı ifade etti. EKOBA’nın noter huzurunda performans testinin yapıldığını belirten İğdeli, testte hedefledikleri tasarrufun fazlasını yakalamanın haklı gururunu yaşadıkları dile getirdi.
Rakamsal olarak yaklaşık tasarruf hedeflerini anlatan İğdeli, "Yeterince ısınabilmek için 500 TL fatura ödeyen bir aile, EKOBA sayesinde aylık 100 TL kazanç sağlayabiliyor. En az 4 ay kombi yakılan Orta Anadolu illerinde bu tasarruf, 400 TL gibi azımsanamayacak bedellere ulaşıyor. Doğru montaj ve kusursuz çalışmayı yakalayabilmek için ürünün halkımıza sadece servis yetkilileri ile ulaştırılmasını çok önemsiyoruz. Bu sayede doğalgaz ihtiyacının tamamını yurt dışından tedarik eden ülkemizin, milli gelirine de ekibimiz ve servis ortaklarımız ile katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
Ürün lansmanına, kışın en uzun geçtiği Erzurum bölgesinde başladıklarını ifade eden İğdeli, "Lansmana, daha sonra Ankara ve Bursa ile devam ettik. Bu gün Samsun'dayız. Önümüzdeki hafta Eskişehir'de olacağız. Yıl sonuna kadar diğer tüm illerimizde de yapılacak lansman toplantıları ile, EKOBA’yı ülkemizin her bölgesine ulaştıracağız. Bu sayede aile bütçesine sağladığımız tasarrufu tüm Türkiye’ye yaymayı hedefliyoruz" diye konuştu.
Soru-cevap bölümünden sonra tanıtım semineri akşam yemeğinin ardından sona erdi. Tanıtım seminerine, özel ve yetkili kombi servislerinin temsilcileri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Ekonomi