Doğalgaz çalışmaları Bafra'dan başlayacak

Doğalgaz çalışmaları Bafradan başlayacak
Bafra, Havza, Vezirköprü, Ladik Doğal Gaz dağıtım lisansı ihalesini kazanan Akmercan Ltd. Şti. yetkilileri Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'i ziyaret etti

Ziyarete Akmercan Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Gazi Akmercan, Genel Müdür Oğuzhan Soysal, EPDK adına dağıtım şirketinin lisans alması için mühendislik yaklaşım dosyasının hazırlanmasını yapacak, yapım aşamasında da dağıtımı alan firmanın çalışmalarını denetleyecek olan firma yetkilisi ve Arz Mühendislik Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Güçlüsan katıldı. Ziyarette Bafra Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü İbrahim Çalışkan, Fen İşleri Müdürü Hüseyin Özdamar ve İmar ve Şehircilik Müdürü Uğur Hacıhaliloğlu da hazır bulundu.

ÇALIŞMALARA BAFRA'DAN BAŞLANACAK

Akmercan Limited Şirketi Genel Müdürü Oğuzhan Soysal yaptığı açıklamada, “İlk etapta Akmercan Şirketi, Bafra, Havza, Vezirkörü ve Ladik lisans bölgesinde mühendislik yaklaşımları dosyasını Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'na onay için sunacak, bundan sonraki süreçte lisans alındıktan hemen sonra ise kısa bir zamanda yapacağımız kazı ve asfalt protokolü ile birlikte çalışmalarımıza özellikle Bafra ilçesinde başlamayı düşünüyoruz. İlk öncelik bu bölgedeki lisans bölgesinin en büyük ilçesi olan Bafra'da ve elimizden geldiği kadar bu bölgenin doğal gaz ile ilgili ilk buluşmasını hızlı bir şekilde oluşturmaya çalışacağız” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, “Bafralıların heyecanla beklediği doğal gaz ihalesinin sonuçlanması oldukça mutluluk verici. Doğal gaz şebekesinin çalışmaların başlaması için ön hazırlıklar gerekli. Bafra Belediyesi olarak üzerimize düşen tarafını zamanında yetiştirerek firmaya yardımcı olacağız. Bütün bu gelişmelerin Bafra'mıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir