DOĞAL YAŞAM PARKI YÜKÜMLÜLERCE TEMİZLENDİ

DOĞAL YAŞAM PARKI YÜKÜMLÜLERCE TEMİZLENDİ
Adalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Daire Başkanlığı tarafından tüm Türkiye genelinde başlatılan “Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi”ne Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde kamu hizmeti cezasını infaz eden yükümlüler de destek verdi.

Çarşamba Belediye Başkanlığı ve Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleşen temizlik çalışmasına Belediye Başkanı Halit Doğan ve Çarşamba Cumhuriyet Başsavcı Vekili Burak Özcoşar katıldı.


dogal-yasam-parki-yukumlulerce-temizlendi-(3).jpgdogal-yasam-parki-yukumlulerce-temizlendi-(1).jpg

Çarşamba Belediyesi Doğal Yaşam Parkında gerçekleşen temizlik çalışmasına Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde kamu hizmeti cezasını infaz eden 15 hükümlü katıldı.

Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile kamu yararına olan tüm çalışmalarda işbirliğine devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Halit Doğan, ilçeye verilen katkılardan dolayı memnuniyet duyduklarını belirtti.

Cumhuriyet Başsavcı Vekili Burak Özcoşar ise yükümlülerce topluma faydalı etkinliklerin yapılmasının hem toplumsal vicdanın tesis edilmesi hem de kişilerin topluma olan borçlarını bir nebze de olsa geri ödeyebilmelerinin önemli bir yolu olduğunu belirterek bundan sonraki süreçte yapılan işbirliği protokolü ile Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüz Belediye ile daha yoğun çalışmalar yapacaktır dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber