Diyarbakır Emniyet Müdürü Böğürcü: 'Görevimin başındayım'

Diyarbakır Emniyet Müdürü Böğürcü: Görevimin başındayım
Diyarbakır Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, görevinin başında olduğunu söyledi.

Diyarbakır Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürücü, bazı sosyal medya ve internet sitelerinde görevinden alındığı yönünde çıkan haberlere sert tepki göstererek, "Görev verildiği gibi alınır, biz görevimizin başındayız" dedi.
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit edilen polis memuru Mehmet Uyar'ın cenaze töreninde konuşan Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürücü, yalan yanlış bilgilerle haber yapılmasına sert tepki gösterdi. Dahili ve harici hainlerle mücadele edilen zor bir dönemden geçildiğini belirten Böğürücü, bir taraftan hainliğin ve kalleşliğin sembolü olan bölücü terör örgütü ile mücadele ederken, diğer taraftan da insani ve devlet değerlerine adice saldıranlarla mücadele verdiklerin söyledi.

"DEVLETİN GÜCÜ HEPİNİZLE MÜCADELE ETMEYE YETECEKTİR"
Diyarbakır Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürücü, şehit töreninde yaptığı açıklamada morallerini bozmadan hainlerle her türlü mücadeleye verdiklerini de söyledi. Böğürücü, "Şuna da değinmek istiyorum dün akşam bazı sosyal medya ve haber sitelerinde görevim ile ilgili haberler çıktı. Görevimin başındayım, görev verildiği gibi alınır da. Moralimizi bozmaya, sinirlendirip hata yaptırmaya çalışılan bu tür haberler mücadelemizden, azmimizden hiç bir şey eksittirmeyecektir. İçinde bulunduğumuz dönem zor bir dönem. Biz burada dahili ve harici hainlerle savaşıyoruz. Bir tarafta hainliğin ve kalleşliğin sembolü olan bölücü terör örgütü, diğer tarafta insani ve devlet değerlerine adice saldıran maneviyatı ve morali bozmayı akıl ve çıkar zanneden zavallılar, devletin gücü hepinizle mücadele etmeye yetecektir" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir