Diyanet-Sen'den Başkan Köktaş'a ziyaret

Diyanet-Senden Başkan Köktaşa ziyaret
Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Genel Sekreteri Hacıbey Özkan, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş'ı makamında ziyaret etti.

 

HABER - FOTO: Nurhan GÜZEL
 
     Sendikal çalışmalar kapsamında Samsun'a gelen Diyanet-Sen Genel Sekreteri Hacıbey Özkan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı ziyaret etti.  Ziyarete Diyanet-Sen 1 No'lu Şube Başkanı Nevzat Oy'da katıldı. Genel Sekreter Hacıbey Özkan, Diyanet-Sen'in yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. 
    
     Diyanet-Sen'in 1998 Ağustos ayında kurulduğunu dile getiren Genel Sekreter Hacıbey Özkan, "Diyanet İşleri Başkanlığı merkez, taşra ve yurtdışı teşkilatlarındaki İmam-Hatipler, Müezzin Kayyımlar, Kur'an Kursu Öğreticileri, Vaizler, Memurlar, Şefler, Hizmetliler, Sağlık Personeli ve benzeri görevlerde bulunanlar ile Diyanet İşleri Başkanlığı dışında görev yapan imam ve cenaze yıkayıcıları, fahri vaizler ve din hizmetleri koluna mensup diğer kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan bütün memur ve kamu görevlileri sendikamızda üye olarak bulunmaktadır.  Toplantı, gösteri ve yürüyüş adına tahripkar hareketler yerine, sorunları diyalog ve kamuoyu desteğiyle çözmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. 
     Din görevlileri halkı aydınlatma görevini en güzel yerine getirerek, birlik ve beraberliğimizin elçileridir diyen AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, "Din görevlilerimiz, evrensel bir din ve evrensel bir anlayış olan yüce dinimiz İslam hakkında toplumu bilgilendirmek ve topluma örneklik etmenin yanında, toplumda çevre bilinci oluşturma, insan hakları, eşitlik, hoşgörü, sevgi ve barış gibi evrensel değerleri pekiştirme yönünde gösterdikleri çabaları da iftiharla izlemekteyiz. Bu anlamda gerçekleştirdiğiniz ziyaretten ötürü sizlere teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber