Diyanet-Sen’de Demirbaş güven tazeledi!

Diyanet-Sen’de Demirbaş güven tazeledi!
Diyanet-Sen 2 Nolu Şubesi’nin Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği olağan kongrede mevcut başkan Yakup Demirbaş güven tazeledi.

Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulda başkanlık yarışına gidildi. Kur’an Tilaveti ile başlayan genel kurul daha sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Daha sonra konuşmalara geçildi. İlk olarak konuşan Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacıbey Özkan, Diyanet-Sen’in bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve yakın zamanda faaliyete geçirilen çalışmalardan bahsetti.

Özkan’ın konuşmasından sonra kürsüde söz alan Diyanet-Sen 2 No’lu Şube Başkanı Yakup Demirbaş, katılımcılara hitaben konuşma yaptı. Demirbaş konuşmasında sendika olarak yapmış oldukları faaliyet ve çalışmalardan bahsetti.

Konuşmaların ardından faaliyet, denetim ve mali raporlar okunup, oylamaya sunuldu. Gündem Maddelerine göre devam eden genel kurulda iki aday yarıştı. Mevcut Başkan Yakup Demirbaş ve Mahmut Uzun’un yarıştığı seçimde saat 17.00’da oy kullanma işlemi son buldu.

Sandıktaki oyların sayım işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte 128 oy geçerli sayıldı. Geçerli oyların 86’sını alan mevcut başkan Yakup Demirbaş, güven tazeledi. Demirbaş, üyelere teşekkürlerini sundu.

HABER: Nuri ŞEKER – Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir