Diplomalı çiğköfteciler

Diplomalı çiğköfteciler
Batman’da iş bulamayan 3 üniversite mezunu arkadaş, çiğköfte salonu açtı. İş bulamadıklarını belirten Ali Ekinci, yakın çevrelerinden borç edinerek, bu işe giriştiklerini belirtti.

Batman Üniversitesi Petro Kimya Bölümü’nden mezun olan Ali Ekinci, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Büro Yönetimi Bölümü’nden mezun olan Serdar Baran ve Batman Üniversitesi Makine Bölümü’nden mezun olan İbrahim Şimşek adlı üç arkadaş, uzun süre iş arayıp, bulamayınca, çareyi çiğköfte salonu açmakta buldu. Yakın çevrelerinden borç edinen üç arkadaş, kendi ayakları üstünde durmayı amaçladıklarını söyledi.

Ali Ekinci, kentteki iş imkanlarını sınırlı olduğunu ve üniversite okumasına rağmen boşta kaldığını belirterek, “Diğer arkadaşlarımın da iş bulamaması nedeniyle böyle bir iş yeri açmaya karar verdik. Çevremizdekilerden borç alarak açtık iş yerimizi. Kendi ayaklarımızın üstünde durabilmeyi umuyoruz” dedi. 

İbrahim Şimşek, ailelerine yük olmamak için böyle bir girişimde bulunduklarını ifade etti.
Serdar Baran ise ikinci üniversitesini okuduğunu ancak yine de iş bulamadığını belirterek, bu yüzden böyle bir girişimde bulunduklarını ve bir an önce iş bulmayı dilediklerini anlattı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir