Dilek Öğretmene Vali Şahin’den tebrik

Dilek Öğretmene Vali Şahin’den tebrik
Varkey Gems Vakfı Küresel Öğretmen Ödülü Komitesi'nin seçtiği "dünyada en iyi 50 öğretmen" arasında yer alan öğretmen Dilek Livaneli, Samsun Valisi İbrahim Şahin tarafından başarı belgesiyle ödüllendirildi

Amerika Varkey Gems Vakfı Küresel Öğretmen Ödülü Komitesi'nin seçtiği "Dünyada en iyi 50 öğretmen" arasında yer alan Samsun'un Çarşamba ilçesi Kumköy İlkokulu’nda öğretmenlik yapan 33 yaşındaki Dilek Livaneli’ye, Samsun Valisi İbrahim Şahin tarafından başarı belgesi verildi.

Samsun Olgunlaşma Enstitüsü'nde Samsun Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen "Başarıya Adım Adım Projesi" toplantısına katılan 33 yaşındaki Dilek Livaneli, başarı belgesini Samsun valisi İbrahim Şahin'in elinden aldı. Belge takdimi sonrası müdürlerine, meslektaşlarına ve köy halkına teşekkür eden Dilek Livaneli, başarının tesadüf olmadığını söyledi.

dilekogretmen1.jpg

“GÜNÜN BİRİNDE FARK EDİLEBİLECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORDUM”

Öğretmen Livaneli, "Dünyanın en iyi 50 öğretmeni arasına giren ilk Türk öğretmen olmak çok mutluluk verici. Aslında başarı tesadüf değil. 12 yıllık öğretmenim. Yılların vermiş olduğu deneyimle, mesleğime olan özveri ve öğrencilerime olan sevgimle harmanlanan bir ödül aslına bu benim için. Günün birinde fark edilebileceğimi düşünüyordum. Dünya çapında bir başarı olabilir ancak bu imkansız değil. Hiçbir öğretmen için imkansız değil. Hangi meslekte olursa olsun işinizi sevdiğiniz zaman daha üretken ve daha farklı projeler geliştirmeye başlıyorsunuz ve sonrasında ödül kendiliğinden geliyor zaten. Adı üzerinde zaten ilkokul öğretmeni, ben onların ilk öğretmeniyim. Onlara zaten ilkleri yaşatma konusunda öncü olmam gerekiyor. Özellikle bunun köy okulunda olması buna sebep oldu" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber