Dikkat İmtihan Güzergahı!

Dikkat İmtihan Güzergahı!
Çaşramba’da sürücü adaylarının Direksyon sınavı için imtihana girdikleri yol güzergahı Sürücü Kurs yetkililerini çileden çıkarırken, yolda meydana gelen trafik kazaları yol seçimini gündeme taşıdı

 

HABER-FOTO: SERKAN KARAHAN

Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz aylarda bir müfettiş görevlendirilerek Çarşamba ilçesinde Sürücü Adaylarının Direksiyon sınavına girdikleri güzergah değiştirildi. Yeni güzergaha eklenen ve henüz trafige bile açılmayan Yeşilırmak Caddesi tartışmaları da beraberinde getirdi. Çarşamba DSİ kavşağından başlayarak TOKİ’e kadar uzanan yeni caddenin yapımı tamamlanmadan sürücü adaylarının sınav oldukları güzergaha dönüşmesine tepkiler yağmaya başladı.

Kurs Yetkilileri, Caddenin daha trafiğe açılmamasından kaynaklı bir çok sıkıntı ile karşı karşıya kaldıklarını belirtirken caddenin daha tamamlanmamasından kaynaklı herhangi bir yol işaretinin bulunmadığını ve kavşakların kontrolsüz olduklarını dile getirdiler. Yol işaretlerinin bulunmamasından kaynaklı sürücü adaylarının yolda yapmaları gereken şeyleri tam olarak yapamadıklarını bunun da sorun oluşturduğunu açıkladılar.

Sürücü adayları kaza yaptı

Hafta sonu yapılan sürücü adaylarının direksiyon sınavı da olaylı geçti. Yapımı devam eden Yeşilırmak Caddesi güzergahını kullanan sürücü adayları birçok kazaya karıştılar. Cumartesi günü Yeşilırmak Caddesi ile Limon sokağın birleştiği kontrolsüz kavşakta meydana gelen kazada bir sürücü adayı Türk Telekoma Ait bir araçla çarpıştı. Yaralıların da olduğu kaza sonrasında kurs yetkililer yol sorununu tekrar dile getirirken, Pazar günü yapılan sınavda da yine küçük çaplı da olsa kazalar meydana geldi.

ikii.jpg

ikisi.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber