Dikbıyık’ta ‘Twitter Spor’ Şampiyon…

Dikbıyık’ta ‘Twitter Spor’ Şampiyon…
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İlçe Müdürlüğü’nün desteğiyle Dikbıyık Belediye Spor İkinci Başkanı İsa Kontbay tarafından Organize edilen Dikbıyık Bölgesi Ramazan Futbol Turnuvası tamamlandı.

Yaklaşık 15 gündür turnuvada güzel ve centilmence oynanan müsabakalar sonunda turnuvanın Birincisi Twitter Spor oldu. Turnuvada ikinci Joga Bonito olurken üçüncü Melikspor oldu.Final maçlarından sonra takımlara kupa verildi.


Kupa töreninde konuşan Dikbıyıkspor İkinci Başkanı İsa Kontbay, “Mübarek Ramazan ayında bu turnuvayı düzenlememizde bize destek Başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Güven Özyurt ve İlçe Müdürümüz İlkay Aydın’a Teşekkür ederiz.” Dedi.

Kontbay’ın ardından açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü İlkay Aydın, “Dostluk ve Centilmence Tamamlanan Turnuvaya Katılan Tüm Takımlara Teşekkür Ederiz İlçemize yakışır Bir şekilde Turnuvayı tamamladık. Emeği Geçen Dikbıyıkspor İkinci Başkanı İsa Kontbay’a, Tertip Komitesine, Hakemlerimize, Personellerimize, Her Zaman Bizlere Destek Olan Spor İl Müdürümüz Güven Özyurt’a teşekkür ederim.” Dedi.

HABER: Kenan GÜN

 uryki.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber