Dikbıyık BAL’ a döndü: “Gizli destek merak ediliyor”

Dikbıyık BAL’ a döndü: “Gizli destek merak ediliyor”
Haber Expres Gazetemizde yayınladığımız “Dikbıyık BAL’ de yok!” başlıklı haberimiz ve akabinde eski Dikbıyıkspor’un Başkan ve yöneticisi İsa Kontbay ile mevcut Başkan Kemal Ayan’ın açıklamaları sonrasında sürpriz bir gelişme oldu ve Dikbıyıkspor takımının

 

Haber Expres Gazetemizde yayınladığımız “Dikbıyık BAL’ de yok!” başlıklı haberimiz ve akabinde eski Dikbıyıkspor’un Başkan ve yöneticisi İsa Kontbay ile mevcut Başkan Kemal Ayan’ın açıklamaları sonrasında sürpriz bir gelişme oldu ve Dikbıyıkspor takımının TFF ye teminatı ödenerek BAL Liginde yola devam denildi

Geçtiğimiz gün yayımladığımız haberimizde Dikbıyık Belediyespor’da takımının bu yıl BAL Liginde mücadele edebilmesi için yatırılması gereken teminatın yatırılmaması nedeni ile lige veda ettiğini açıklamıştık. Haberimizde Dikbıyık Belediye Başkanı Kemal Ayan’ın Dikbıyık Belediyespor’da takımının masraflarını karşılayamayacağını belirtmiş ve eski yöneticilerden Kontbay ve diğer yöneticilerin çabalarının da sonuç vermediğini ve teminatın yatırılamaması nedeni ile takımın BAL da olmadığını sizlere aktarmıştık.

Son olarak Dikbıyık Belediye Başkanı ve Takım Başkanı Kemal Ayan’ın belediye olarak böyle bir bütçelerinin olmadığını ve bu nedenle de takıma maddi destek veremeyeceğini açıklaması neticesinde takımın önümüzde ki günlerde yöneticilerin istifası akabinde Dernekler masasına evrakları teslim edilerek kapatılacağını açıkladığını yayınladık.

Bu haberimiz sonrasında Dikbıyıkspor’ a gönül veren bazı yöneticilerin bu haberler sonrasında bu yöneticiler yoğun uğraşlar sonucunda TFF’ ye yatırılması gereken 25 bin TL lik teminat ile lig boyunca belli oranda takıma maddi desteği vereceği ancak adının açıklanmamasını istediği öğrenildi. Bu karar sonrasında Dikbıyıkspor takımının teminatının TFF’ ye yatırılarak takımın bu yıl da BAL da mücadele edebilmesinin sağlandığı haberi belde de ve Çarşamba’da büyük heyecan ve sevinç yarattı.

Dikbıyıkspor takımına gönül veren taraftarlar, “Yıllardır Dikbıyıkspor her zaman kendi uğraşları ve mücadelesi ile buralara gelmişti. Geçen yıl bu takıma Köktaşlar Petrol büyük destek oldu. Ama daha sonra bu yıla gelindiğinde Belediye başkanı takımın kapanmasına razı oldu. Kendisi Belediyeden maddi destek veremeyeceğini açıkladı ama yine de kapanmaması için uğraşmadı. Bizler ise bu takımın yıllardır sadece sevdalısı olarak mücadele verdiğimiz gibi yine kapanmasına razı olmadık ve bir şekilde bir kere daha uğraştık ve BAL’ da mücadele etmeye hak kazandık. Bu takıma bir avuç Dikbıyıksporlu olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonra da destek vererek bu takımın adını yine herkese duyuracağız. Kimse ilgilenmese bile bir avuç taraftar yine de bu sevdayı sürdürecektir.”

TFF ye teminatın yatırılarak yeniden BAL da mücadele etme kararı alınan Dikbıyıkspor takımında şimdi ilk olarak teminatı kimin ödediği merak edilirken önümüzde ki günlerde yapılacak futbolcu transferleri ile ligde ne yapacağı şimdiden daha çok merak edilmeye başladı. Dikbıyıkspor’ da bu yaşananlar sonrasında gelecek sezon daha büyük bir mücadele olacağı ve hedefin bu sıkıntılar sonrasında daha fazla olacağı iddia edilirken heyecanla ligin başlaması beklendiği öğrenildi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor