DİKBIYIK ANADOLU LİSESİ’NDE YEMEK YARIŞMASI

DİKBIYIK ANADOLU LİSESİ’NDE YEMEK YARIŞMASI
Samsun’un Çarşamba İlçesi Dikbıyık Anadolu Lisesi öğrencileri Yemek Yarışması’nda kendi emekleriyle yaptıkları yemek çeşitlerini jüri üyelerinin oylamasına sundu.

FOTO-GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Çarşamba İlçesi Dikbıyık Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen Geleneksel Yöresel Yemek Yarışması’nda 15 sınıf birbirinden farklı yemek çeşitlerini jüri üyelerinin damak zevkine sundu. Geleneksel olarak düzenlenen etkinlikte öğrenciler, ev yemeklerini ve Çarşamba’ya özgü yemekleri sergilediler. 5 kişiden oluşan Jüri Heyeti’nde yemek hazırlanışı ve sunuşu oylama esnasında dikkat edildi.

Yarışmaya katılan Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, “Öğrencilerimizin hepsi kendi emekleriyle başarılı bir eser ortaya çıkartmış.Kendilerini verdikleri emeklerinden dolayı kutlarım. Okul öğrencilerinden istediğim bu azmi ve performansı derslerde de göstermeniz. Derslerde başarı eğitim seviyemizde büyük bir artış sağlayacaktır.” İfadeleri kullandı.

Ayrıca düzenlenen etkinlikte, sınıfların hazırladıkları yemeklerin yanı sıra türkü dinletisi ve Çarşamba’ya özgü figürler yarışmaya renk kattı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber