Dikbıyık 2012 Mali Kongresi onaylandı

Dikbıyık 2012 Mali Kongresi onaylandı
Çarşamba İlçesi Dikbıyık Beldesinde 33 Köye İçme Suyu hizmeti veren Dikbıyık İçme suları Birlik Başkanlığı Olağan Mali Kongresini birlik binasında gerçekleştirdi. 2013 yılı tahmini bütçesi de 850 bin lira olarak onaylandı

 

Çarşamba İlçesi Dikbıyık Beldesinde 33 Köye İçme Suyu hizmeti veren Dikbıyık İçme suları Birlik Başkanlığı Olağan Mali Kongresini birlik binasında gerçekleştirirken, 2012 yılı çalışması ve mali bütçesi onaylanırken, 2013 yılı tahmini bütçesi ise 850 bin TL olarak belirlendi. Dikbıyık İçme suları Birlik Başkanlığı Olağan Mali Kongresini birlik binasında gerçekleştirilen Olağan Mali kongrede birliğe bağlı binada gerçekleştirilen Mali Kongre gündemin okunması ve divanın oluşturulması ile başladı.

Kongre gündemi açılışında göreve ilk geldikleri 2006 dan bu güne kadar yaptıklarını kısa kısa açıklayan Dikbıyık İçme suları Birlik Başkan Mustafa Batdal, “2012 yılının ilk gününden bu güne kadar gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizi sizlerle paylaşmak isterim. Bizler çok geçmişe gitmeden 2011 yılı tahmini bütçe sonrasında ki harcamalarımızı ve 2012 yılı tahmini bütçemizi sizlerle paylaştık. Bizler göreve sizlerin desteği ile geldiğimiz ilk günden bu yana yaptığımız çalışmalarımızı tüm grup üyelerimiz olarak sizler çok iyi bilmektesiniz. Bu süreçte çok büyük başarılara imzayı hep birlikte attık. Bu günlere birlik ve beraberlik ve dayanışma ile geldik. Bu birlik ve beraberlik ve uyum içinde ki çalışmalarımız da bundan böyle aynı kararlılık ve çalışma ile devam edecektir” dedi.

Bu çalışmalarımız boyunca başta sizlerin ve halkımızın desteğine teşekkür ediyorum. Gerçekten de yıllardır bitmiş tükenmiş kapanmaya giden birliğimizi bu gün Samsun’un bir numaralı İçme Suları Birliği haline getirdik. Bunlar bizleri şımartmadan yolumuza aynı kararlılık ve ciddiyetle devam edeceğiz diyen Başkan Batdal, “2012 yılında bu güne kadar geçen yıl ki mali ve Olağan Kongremizde ki sözlerimiz yerine getirmeye ve birlikte ki ahengi bozmadan çalışmalarımıza program dahilinde hiç sapmadan çalıştık ve devam ediyoruz. Programa göre harfiyen çalışmalarımız devam ediyor”.

Program dahilinde daha önceden de verdiğimiz sözler üzerine köylerimizin isale ve şebeke hattının bakım ve onarım çalışmaları yapılmıştır. İsale ve şebeke hatlarımızda iyileştirmeler yaparak bu yıl da sorunsuz bir şekilde abonelerimize kesintisiz olarak 24 saat suları verilmiştir. Ekonomik düzeyde üstün gayret ve çabalarımız sonunda her hangi bir sorunumuz şuanda yoktur. Gökçeçakmak barajında ki içme suyu alımı konusunda ise, proje ihalemiz Çarşamba Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılmış proje devam etmektedir. Projemizin bitirilmesi ile birlikte projemizin yeterli finansman desteği bulunduğunda inşallah 2013 yılında inşaasına başlanarak tamamlanması düşünülmektedir” diyerek konuşmasını tamamladı. Kongrede meclis üyeleri ve köy temsilcilerinin dilek ve temennilerini dinlendikten sonra mali kongre onaylanarak sona erdi.

HABER MERKEZİ 

dikbiyik.jpg

dikbiyik-(3).jpg

dikbiyik-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber