DİESRE, ÇARŞAMBA VEFA'DA

DİESRE, ÇARŞAMBA VEFADA
Türkiye’nin en büyük tesettür mağazalarından biri olan Diesre Çarşamba Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi içerisinde 600 metrekare alanda yeni mağazasını açtı

Çarşamba Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi her gecen gün büyümeye devam ediyor. Açıldığı günden itibaren dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapan Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi’nin bünyesine kattığı Diesre ile tesettür giyimde müşteri potansiyelini arttırmayı hedefliyor.

deisre1.jpg

“Diesre’nin samsun’daki merkezi çarşamba olacak”

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Diesre Genel Müdürü Hüseyin Tozlu ve Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi Müdürü Yüksel Bilgin bugün Çarşamba Vefa’da hizmete açılan Diesre mağazasını gezdiler. Diesre Mağazalarının Samsun’da ki merkezinin Çarşamba olduğunu ifade eden Hüseyin Tozlu,  Armağan, Setrems, Puane, Pierre Cardin, Aker, Armine, Polo gibi önemli markaların yer aldığı Diesre Mağazamızla Çarşamba’da güzel işler yapmayı amaçlıyoruz. Samsun’da en uygun tesettür markaları Vefa Avm’de olacak.” diye konuştu.

Dündar, “vefa’ya sinema geliyor”

Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi’nin yeni markalara ev sahipliği yamaya devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi’nin bölgeye hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, 43 bin metrekare alana sahip bu bölgeye kapalı otopark, alışveriş, eğlence, sinema ve kafeteryaların olduğu bir çarşı ile birlikte şehir meydanı ve yaşam alanı inşa ettik. Bu çalışmaların önemli bir bölümünü oluşturan alışveriş merkezini tamamlayarak halkımızın hizmetine açtık. 21 bin m2'lik alanda; altında büyük otopark, üstünde ise market, kafeler, camii, meydanı ve yeşil alanı olan bir çarşı inşaatını tamamladık. Çarşı ve marketin dışında bu alanda sinema salonu ve çocuk eğlence merkezi yer alıyor. Çarşamba’nın dışında komşu ilçelerden de yoğun ilgi gören AVM şehrimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber