DEVLET HASTANESİ’NDE ‘COVİD-19’ TEYAKKUZU

DEVLET HASTANESİ’NDE ‘COVİD-19’ TEYAKKUZU
Çarşamba Devlet Hastanesi (Covid-19 )Korona Virüsüne karşı ‘Pandemi Genel Koordinasyon Kurulu’nu kurdu ve bu salgına karşı bir dizi tedbirler almaya devam ediyor.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Kılınç ‘ın da katıldığı toplantılarda hastanenin doktorları ile hastane yönetim ekibi de hazır bulundular. Bu süreçte karşılanabilecek olası vakalar için çok hızlı bir şekilde hazırlanarak herhangi bir durum geliştiğinde aniden müdahale etme de sorun yaşamamak için tüm imkanları seferber etmeye hazır olduklarını söyleyen yönetim elinden gelenin fazlasını göstermeyi bekliyorlar.

8 YATAKLI ARA YOĞUN BAKIM HİZMETE AÇILDI

Yapılan toplantılar sonucu servisler ziyaret edilerek yerinde değerlendirmelerde bulunan ekip herhangi bir risk durumunda bu ünitelerin hastaları kabul edeceğini duyurdu.

“VATANDAŞLAR PANİKLEMESİN”

Çarşamba Devlet Hastanesi’nden yapılan bilgilendirme açıklamasında, “Çalışanlarımız ve sağlıkçılarımızla halkımızın  bu zor zamanlarında, hasta ve hasta yakınlarımızın yanında ve arkasındayız.
Hastane yönetimi ve çalışanlarımız olarak yaşanılan bu zor zamanlarda daha nitelikli hizmet sunumu için mesai mefhumu gözetmeden görevimizin başındayız.Hasta ve hasta yakınlarımızı yaşanılan bu elim olayla ilgili bilgilendirmeler sürekli devam etmekte olup kimsenin endişe ve şüphe duymasına gerek yok. Vatandaşlarımız paniklemesin. Hijyenine ve izolasyonuna çok dikkat etsin.” uyarısında bulunuldu.

Son olarak kurum ; Çarşamba Devlet Hastanesi, yönetimi ve çalışanları olarak sizler ve sevdikleriniz için görevimizin başındayız,sizler de kendiniz ve sevdikleriniz için artık slogan haline gelen #evinizdeKalın notunu paylaştılar.

HABER: Gülizar KELEŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber