DEVLET ÇARŞAMBA'DA YÜZÜNÜ GÖSTERDİ!

DEVLET ÇARŞAMBADA YÜZÜNÜ GÖSTERDİ!
Son aylarda Emniyet, Jandarma olsun operasyonlarla suç örgütlerine karşı yoğun çalışma içerisinde olduğu görülüyor.

Çarşamba genelinde Uyuşturucu operasyonları dışında, dün sabah erken saatlerde Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı "Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma, Bu Örgüte Üye Olma ve Yağma suçlarına"  ilişkin olarak başlatılan soruşturma kapsamında yeni bir operasyon başlatıldı.

Yapılan açıklamada belirtilen; bu kapsamda 46 ayrı adreste Mahkemeden alman karar doğrultusunda arama işlemi başlatılmıştır. Yürütülen soruşturma kapsamında daha önce alınan gizli tanık ifadeleri ve toplanan deliller de dikkate alınmak suretiyle operasyonun gerçekleştirildiği açıklandı.

Çarşamba halkı arasında yıllardan bu yana süre gelen dedikodu ve korku imparatorluğu haline gelen iddialar arasında yer alan çek, senet, tefecilik, zorbalık, yağmacılık olsun vatandaşa karşı işlenecek hiç bir suça müsaade etmemek için özellikle Çarşamba'da tüm güvenlik güçlerinin büyük bir gayret sarf ettiğine şahit olmaktayız.

Bu operasyon sonrasında bu tip operasyon ve çalışmaların mevsimsel ya da dönemsel değil, sürekli olmasını ve bu sayede Çarşamba'nın değil Samsun' da tüm Türkiye'de kötü anılmasına son verilmesi bekleniyor.

Bu operasyon sonrasında ve edindiğimiz bilgileri de masaya yatırınca gördüğümüz bu operasyonların, mevsimsel ya da dönemsel değil, bu operasyonların artarak daha geniş çerçevede de gerçekleştirilmeye devam edileceği bilgileri vatandaşları da rahatlattığı iddia ediliyor.

Yani yeni bu tip operasyonların gelebileceği ve devam edebileceği de halk arasında büyük bir rahatlamaya neden oluyor. 

 Savcılık koordineli yapılan Dün sabah yapılan son operasyonla birlikte suç örgütlerinden canı yanan vatandaşlar için bir umut ışığı olmuştur.

Güvenlik güçlerimizin son zamanlarda yapmış oldukları operasyonlarının artarak devam etmesini diliyorum.

Ve son olarak;

Başta Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı olmak üzere, İl jandarma Alay Komutanlığı, Çarşamba Jandarma Komutanlığı ve Emniyet görevlilerine tüm başarılı operasyonlarda emeği geçen tüm yönetici, idareci ve personeli canı gönülden kutluyorum.

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber