Devlet Bahçeli'den flaş idam açıklaması!

Devlet Bahçeliden flaş idam açıklaması!
MHP Grup Toplantısı'nda konuşan Devlet Bahçeli, 'AK Parti hazırsa idam cezası için biz de hazırız' dedi.

MHP Grup Toplantısı'nda konuşan Devlet Bahçeli, "İdam talebi çok sık dillendirilmektedir. AKP hazırsa biz de varız. Gereğini gönül huzuruyla yaparız" şeklinde konuştu.

Bahçeli, 15 Temmuz Cuma günü yaşanan darbe girişiminden bahsederek, "Karmakarışık günlerden düşe kalka, ağlaya sızlaya geçiyor, yaşanan ağır ve travmatik olaylara birlikte kafa yoruyoruz. Sonunda bu da oldu, kaos fitili ülke genelinde tutuşturuldu. Türkiye demokrasi dışı arayış ve mücadele çabalarımızın soğuk ve yüksek basınç ihtiva eden havasıyla sarsıldı. Akılların bir köşesinde devamlı asılı duran, hepimizi kaygılandırıp kara kara düşündüren vahim olaylara adım adım, usul usul, sinsi sinsi gelindi. Bunalım çağı 79 milyonun üzerinde yuvarlandı. Husumet depremi vicdanları yıkacak kadar şiddetli oldu. İleri demokrasi iddiaları ters tepti, boş ve asılsız çıktı. İster kabul edin isterse de inkar; ama bilinsin ki Türkiye’miz şu anda kör bir çıkmazda, koyu bir istikrarsızlık kuşağındadır. Bugün 93 yıllık Cumhuriyet tarihinin en nazik, en kırılgan, en yürek yaralayıcı dönemini yaşıyoruz. Bu nedenle ortak akıl ve iradeyle hareket etmek durumundayız" dedi.

Bahçeli, sabırlı olmanın ve sağduyu rehberliğinden ayrılmamanın gerektiğinin altını çizerek, "Kin, nefret ve öfke salgınına kapılıp bu cennet vatana kabus üstüne kabus yaşatanların, tuzak kurup arkasına yaslanarak birbirimize girmemizi seyre dalanların değirmenine su taşımaktan kaçınmalıyız. Uyanık olmalı, diri durmalıyız. Milli birlik ve kardeşliğimiz üzerinde oynanan acımasız kumarı görmeli, aklımızı başımıza almalıyız. Maalesef Türkiye yoğun bakımda, yoğunlaşmış risk altındadır. Türk milleti endişeli. Gelişmenin boyutu çok tehlikelidir" ifadelerini kullandı.

PKK VE IŞİD’DEN NE FARKI VAR ?

Partisinin Meclis Grup Toplantısında konuşan Bahçeli, “Bu Firavun artıkları, üniformalı teröristler milletin kalbine bombayı fırlatmışlardır. Türkiye’nin milli kurum ve kuruluşlarına kurşun ve bomba ile saldırıp vatandaşlarımızın şahadetine neden olan rezillerin PKK ve IŞİD’den ne farkı vardır? TSK’ya gizlenmiş, asker görünümlü bu caniler vatan hainidir. Bunların paralel yapı uzantısı olması ibret verici başka taraftır”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir