DEVA PARTİSİ'NDEN İNTERNET HABERCİLERİ DERNEĞİ'NE ZİYARET

DEVA PARTİSİ'NDEN İNTERNET HABERCİLERİ DERNEĞİ'NE ZİYARET
DEVA Partisi Samsun İl Başkanı Av. Kebire Birer Türk ve Yönetim Kurulu Üyeleri İnternet Habercileri Derneği'ni ziyaret etti.

Ziyarete DEVA Partisi Samsun İl Başkanı Av. Kebire Birer Türk, Deva Partisi Samsun İl Başkanlığı Kadın Politikaları Başkanı Nagihan Uzun, Deva Partisi Samsun İl Başkanlığı Halkla İlişkiler Başkanı Erol Taşkara, Deva Partisi Samsun İl Başkanlığı Basın Koordinatörü Erdinç Çağlar katıldı.

 

 

DEVA Partisi Samsun İl Başkanı Kebire Birer Türk ile yönetim kurulu üyeleri, İnternet Habercileri Derneği Başkanı Coşkun Özbek'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Yağlı ve Birsen Kalkar'ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Kebire Birer Türk, Derneğe ve dernek bünyesindeki haber sitelerine çalışmalarında başarılar diledi..

 

 

Dernek Başkanı CoşkunÖzbek, İnternet Habercileri Derneği'nin çalışmaları, amaçları ve projeleri hakkında Başkan Kebire Birer Türk ve Yönetim Kurulu üyelerine bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

 

Av. Kebire Birer Türk de  medyanın ve medya mensuplarının toplum yaşamında önemli bir yeri olduğunu söyledi. Türk ve Özbek Samsun'da medyanın ve medya mensuplarının sorunları ve siyaset kurumundan bu sorunların çözümü ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulundu.

 

Av. Kebire BirerTürk, Samsun gündemindeki önemli konulara da değindi.

deva-partisinden-internet-habercileri-dernegine-ziyaret-(1).jpg

deva-partisinden-internet-habercileri-dernegine-ziyaret-(4).jpg

 

 

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel